1.monitor

19.09.2008

Ahojky, tak dnes jsem byla poprve na monitoru a jsem ponekud zmatena. Tedy z tech krivek. A jeste jsem musela mackat nejakej cudlik, kdyz se mimi pohlo :00: :///: :///: Jeho tep se pohyboval porad kolem 140, pak treba spadnul na 110 nebo vyskocil na 150, pak diky pohybum mi ztvrdlo bricho a krivka s kontrakcema, ktera se porad pohybovala kolem 15, tak vyskocila na 60! Tak jdu k Dr. do ordinace, koukla na ten graf a rekla: jezismariaaaaa, to to vypada, ze budete driv rodit a sup na kozu a zase z ni vypadlo: jezismariaaaaa! Tak jsem dnes ke slovnimu spojeni jezismariaaaaa ziskala uplne jiny vztah! Jsem 35+2 a jeste asi nechci rodit? nebo jo? jeste ani nepiju malinikovy caj :s: :s: :s: a tak mi napsala predavaci dopis a uz budu chodit jen do porodnice! zbavila se me, tak je to! :s: a myslela jsem, ze mi ten graf da na pamatku nebo ofoti a da na pamatku, ale ona ho tak nejak divne srolovala a dala k mym papirum, az mi prislo, ze kdybych tam nebyla, ze to hodi normalne do kose.... hmmm..... kontrakce tedy nemusi byt bolestive, staci, ze mi ztvrdne bricho? a CS 1,5 preci neznamena, ze jsem pripravena fyzicky rodit, nebo ano? :///:

Jo a břicho mi tvrdlo 20x denně od 20tt, to s tím asi nemělo u mě moc společnýho. A asi bych si zatím být tebou ten maliník nedávala.

In reply to by Katka77.

malinik myslis ne-e? ja ho chtela pit kvuli hladsimu prubehu porodu... nebo snad vyvolava i drivejsi porod? no jeste ho doma ani nemam, takze to zatim neresim... no me zaskocilo, ze mi k tomu grafu nerekla nic, nez to jezismariaaaaa a blizi se to, jste pripravena porodit.... ty jsi ten graf dostala nebo ti ho taky zhabali? :///: :///:

In reply to by lulisek

Jo , já ten graf dostala, ale po porodu my ty papíry už nevrátili. Zatím ten maliník nepij, aspoń do ukončeného 37tt, pak už se nic nestane, když porodíš dřív. Mě se taky zdá, že už se pěkně chystáš rodit a přenášet rozhodně nebudeš.
Jo a k tomu maliníku, já ho pila od 36tt do 41+6 a pak rodila násilím malou, protože jsem se víc jak na pět neotevřela. Takže myslím, že to působí asi na každého jinak. Na mě třeby vůbec.

In reply to by Katka77.

tak to mi prijde divny, ze mi ten graf tedy nedala.... no tak to se uz nemuzu dockat monitoru v porodnici, co mi tam reknou atd. Malinik tedy pit nebudu, ja opravdu myslela, ze se pije kvuli uvolneni pri porodu a ne ze by ho jeste uspisil :) to bych si asi dala! no nic, budem se muset oprit do priprav se vsim vsudy! skrine a komada a prebalovak jsou ve vyrobe! jeste dokoncit vybavicku, nakoupit pro me veci do porodnice a lekarnicku staci vybavit behem meho pobytu v nemocnici, vid? jo a jeste kosmetiku pro mimi. ojojoooooj.... snad ten nas broucek jeste vydrzi :c:

Lulisku, srdíčko má malý v pohodě a k tomu ostatnímu. Takové výsledky jako ty jsem na grafu nikdy neměla. Kontrakce max.3 Proto jsem šla taky po 13ti denním přenášení na vyvolání. Já myslím, že už by sis na sebe měla dávat větší pozor ať vydržíš aspoň do 38tt. Kontrakce budou při porodu určitě silnější, ale dá se to vydržet.

Proč mi to tu skočilo 2X???????? No nic, jen aspoň dodám, že Tvá Dr. je asi
velká profesionálka, co udrží maminy v klidu a pohodě. :s:

Ježišmarjááá je dobrý. No kotrakce bolet budou si myslím já :!k: Tvrdnutí břicha
jsem měla v osmém měsící (neptej se mě na týden je to 12 let a mám sklerozu)
a to mi dr. dal nějaké prášky a musela jsem mít fajtky nahoře a chodit jen na wc..... Tak Ti nevím.
No v nemocnici Tě ohlídají. :one: Držím palce.

In reply to by Andělína

no kdyz jsem to rekla manzelovi, tak mi rekl at jeste vydrzim, at je malej hotovej a samostatnej :s: :s: :s: jasne, to pro me neni problem, budu mit nohy krizem! :s: nevim jak to bude s potrebama, asi si zavedu vyvod! ach jo, s chlapama je sranda.... :///: na dalsi monitor jdu ve ctvrtek, tak treba to bude o necem jinym... uvidime

Ježišmarjááá je dobrý. No kotrakce bolet budou si myslím já :!k: Tvrdnutí břicha
jsem měla v osmém měsící (neptej se mě na týden je to 12 let a mám sklerozu)
a to mi dr. dal nějaké prášky a musela jsem mít fajtky nahoře a chodit jen na wc..... Tak Ti nevím.
No v nemocnici Tě ohlídají. :one: Držím palce.

Ahojky, teda já ti závidim. Já jsem dneska 39+4, cs mám 10 a mimískovi se ven pořád nechce :(. Ale nemusíš se ničeho bát v 35+2 tt už byneměl být žádný problém když porodíš. Ale nejlepší by bylo vydržet do 36. týdne, pak už je miminko úplně vyvinutý. Tak hodně štěsí ať vydržíš aspoň ještě těch 5dní.

In reply to by Nikuska

no prave ja klidne vydrzim i nad tech 40tt, nekecam, jen at je mimi v pohode a vyvinute se vsim vsudy..... me se jen nezdalo, s jakou rychlosti mi vypsala ten predavaci dopis a poprala pohodovy porod :///: no budu odpocivat vic nez normalne, aspon tech 5 dni jak rikas ty. Ted jsem si vzpomela, ze se me ptala jestli citim tlaky a to ano, citim. A jak jsem od ni odchazela, to jsem je citila hodne. Asi to bylo tim, ze se ve me vrtala.... :00: :///: tobe se to ale uz hooooodne blizi!!!! Moc ti drzim palecky, at je to co nejdriv :c: a v pohode a bez komplikaci :||): :h:

Ahoj Lulisku, tvrdnutí bříška, je vlastně kontrakce..ale opravdu je to jen malinká předzvěst toho co příjde.. ;) Teoreticky by jsi nebyla první, kdo by rodil v 36tt, neříkala ti, aby ses hlídala, nebo něco? Otevřená nejsi, ale to vůbec nic neznamená... :jawdrop: Tak moc držím pěstičky a neboj, je obvyklé, že maminy od 36tt choděj do porodnice..

In reply to by Borůvka

Boruvko, hlidat se mam tak od 19tt, kdy jsem citila poprve mimi a zaclo mi tvrdnou brisko a na to mi dala magnezko a mela jsem kazdy den odpocivat s nohama nahoru. A kdyz me vysetrovala, tak rikala, ze uz se pripravuju, ze uz by to mohlo byt k tomu :00: :///: tak uvidime, ale jeste bych klidne pockala at je mimi v poradku a aby si ho tam nenechali v inkubatoru a ja bych sla domu sama, spis z toho mam strach.... ale jeste nepanikarim! :///: moc dekuju za odpoved a podporu :c:

In reply to by lulisek

;) tak to jsi šikula!! Určitě tam mimísek vydrží..furt ho hlaď a říkej mu, že tam musí zůstat, aby jste byli hned spolu a mohli se mazlit...taky bych nechtěla aby malá zůstala v inkubátoru, ale kdyby to muselo být, tak by to muselo být!! Budu držet pěstičky!! :h: :k: :h:

není ta tvoje dr. věřící? :s: kontrakce jsem měla od 34. týdne (tvrdnutí bříška) a taky jsem to dotáhla k plánovanému císaři do 39. týdne, takže klid, tělo se prostě připravuje a to nějakou dobu musí trvat :-) a CS myslím, že je ok :-) takže žádnou paniku a užívej si poslední týdny ;-)

In reply to by Martii

treba je verici, behem 5 minut se dovolavat 2x bozich deti je tedy neco! :///: ja tvrdnu tak od 19tt, kdy jsem zacala citit pohyby miminka, takze jsem tomu neprikladala nejakou pozornost. To se me prave ptala jestli tvrdnu hodne casto. Me to ani neprijde, ze casto, spis je to na dyl... ze mi zustane tvrde treba i pul hodky... mozna i dyl. Panikarit nebudu, to si necham az na porod, az to skutecne prijde :s: :s: :a: jinak dekuju za podporu :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka