ahoj

19.09.2008

Jsem těhotná 9 týdnů+2dny a včera jsem měla hnědavé špinění,zajela k dr. a mimi je vpořádku,mám strach před 4 lety jsem samovolně potratila.Dostala jsem 2x denně k užívání utrogestan,máte s tím někdo nějaké zkušenosti?Prosím o radu brát či nebrat,díky

ahoj, určitě ho ber, já beru Duphaston na udržení, začínám devátý týden a špinění mám také, bohužel mi zjistili hematom a teď čekám až se vstřebá, teda doufám, že se vstřebá. Takže léky určo ber. Papapa a přeji hodně štěstí!!!

a pak ještě v 16 tt (po sexu :///: ). Nyní jsem v 19 tt a zatím bez úhony rosteme :||): Utrogestan jsem v podstatě brala až do 13 tt a navíc se dává vždy po umělém oplodnění, protože podporuje ženský hormon, který je k udržení těhu potřebný a jeho nedostatek může být jednou z příčin potratu. Takže papat vše, co pan doktor napíše! :h: Ale pokud by ti nedělal dobře, tak ho můžeš zavádět. Já ho jedla. Přeji pohodové a prosperující těhu! :a:

Ja to měla v 5 a pak ve 14týdnu poprvé mikoza podruhé zánět taky sem se hrozně bála protože 3měsíce před tím sem potratila a teď máme holčinu která bude mít zi 11měsíců :\x:

:cc): Určitě to ber, já ho brala až do nějakého 13. týdne, špinila jsem i trochu krvácela. Jsou to hormony na podporu těhotenství. :a:

Taky mam odpor brát v těhotenství léky, ale snad by nám nic špatnýho nedávali. Vždyť dneska ženská jak nic v těhotenství nebere, tak je to skoro zázrak. A miminka se rodí také zdravá a krásná. Určitě ho ber a budu držet palečky ať je vše ok a ty se toho leku zbavíš.

Ahojky, já ho mám taky, doktor mi ho napsal hned od začátku těhotenství, ale já si ho zavádím dvakrát deně dvě tablety, jeden čas jsem ho normálně polikala, ale bylo mi po něm dost špatně, takže si ho zase zavádím...

Já měla taky špinění kolem 8tt a taky dostala Ultrogestan. Je to na podporu plodu nebo co. Špinění po tom přestalo, akorát mě bylo blbě a byla jsem hrozně ospalá. Určitě to ber. Doktoři to prý předepisují automaticky těm, co potraty měli. Nechápu, že vůbec váháš....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky