prvni sednuti?

18.09.2008

ahojte maminky, zase ja :) mam doma tatku tak hlida a ja sevam muzu plne venovat :) chtela jsem se optat davca uz ma 4 mesice, a pred mesicem nam zacal delat to ze zvedal na zadech hlavicku ted mu je o mesic vice a zveda i hrudnicek , natahne rucky a zvedne se , ale vice mu to nejde, a kdyz mu dam ruce tak se sam pritahne do sedu ani mu nemusim pomahat, jinak se pretoci na oba boky , na brisko jeste ne, je to normalni ze si tak skoro seda?

Mě to Majdinka dělá už delší dobu také, hlavně když jí dám do křesílka, tak se z něj vyklání a natahuje pořád ruce, když jí za ně vezmu, tak se přitahuje a už se i posadila.... :) .Na klíně je jí nejlíp, ted zrovna jí mám na klíně... ;) .Budou jí v sobotu 4měsíce... :) .

me se taky snazi sedat hlavne kdyz ji mam na kline tak se zasponuje a snaží se co to de trochu se izvedne jsou nam 3 měsice

In reply to by Evicka86

u nas tro bude podobny na srazu sem ji polozila do sportaku co si chci koupit a byla moc spokojena vic nez kdyz lezi a kouka na me ma tam vic prostoru na hrani a větší vyhled asi ve sportaku zacnu na kratsi vylety vyjizdet uz ted kdyz bude odpocata do korby se mi pomalu uz stejne nevejde :D

In reply to by grapas

je tu tolik lidi a jen cumi, nikdo mi nechce reagovat na blogy :( ja uz doma sportak mamm kupovala jsem trojkombinaci a chci pocakt radsi na 4a pul mesice, i kdyz ten sportak c mam tak jde uplne polozit. ale je moc mohutny spatne skladny do auta, takze pak na jaro budeme kupovat lehci.

In reply to by Evicka86

nazdárek, taj já malou dávala sedět už od tří měsíců, ona to totiž vyžadovala :00: nechtěla vůbec ležet. Měla jsem strach, že ji kazím záda, ale nedalo se nic dělat, strašně brzy mi držela rovnováhu a seděla i na klíně. :one: Takže v kočáru seděla, a na spaní ležela, v té době, ještě docela dost spala, takže to šlo. A jak ty píšeš, ve 3 měsících mi dělala v kočáru sedy lehy, chtěla si mermomocí sednout :s:

In reply to by Evicka86

já sporťák nemám, já mám kombinovaný, takže už v těch 3 měsících jsem zvedla lehátko a dala ji do sedu. Možná mám někde v blogu fotku - jo je tam v kočáru s mikinou a pod ní je růžová deka, jestli si všimneš, tak na fotce je datum 13.5. a malá se narodila 4.2.

In reply to by grapas

to je taky dobrý :!k: :!k: :!k: :!k: no nemá kam spěchat, mě se malá už asi 3 týdny staví a normálko si chodí kolem věci :00: :00: :00: kéž by vydržela sama nechodit do roku, no uvidíme, ale spíš to vypadá, že za 2 měsíce už bude běhat :!k: :!k: :!k: Se divím kam tak spěchá, být jí, tak jenom ležím a nechávám se obskakovat a pořád jenom spím :s:

In reply to by coopis

nemaj rozum ty dětičky ja sem v 8mesicich behala mluvila a maminka premyslela o sebevrazde pac rikala ze to bylo desivy vubec si neuzila to lehací miminko mno bože ja už to vidim v letě jak mi bere čáru přes celej park k hospudce kam chodi s tatinkem :D

In reply to by grapas

no co, tak je necháš spolu chlastat a ty si odpočneš :!k: :!k: :!k: :!k: jojo, některé děti jsou hypoši :e): no tak ta moje už má docela bohatou slovní zásobu říká nenene, bla bla (to většinou když se s chlopem bavíme :!k: ), pak dada, mama, tata, baba a teĎ mi tu řve eeeeeeeeeeeeeeeeee, chce na klín k Pc :!k: :!k: :!k: :!k: a teĎ mama nene, tak si ji musím vzít :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka