Planka pez hlavičku

18.09.2008

:qu: :qu: Tak jsem dnes přišla na bezva věc -snad to bude na malého fungovat i nadále..,dala jsem jen tak náhodně malému přez hlavičku a očíčka plenku a koukejte jak krásně spí,ja mu tu plenu dávám i tak na hlavičku jak spí protože je holohlavý a příjde mi že mu musí být na hlavičku chladno,ikdyž topíme ,ale dnes jsem mu ji před chvílí dala i přez oči a spí už asi 3 čtvrtě.h.včera spal přez den od 8h.rána do 21h. jen 2 h. a to ještě né v kuse,větry se nám malinko zlepšily ale i ták je to záhul jak byl celý den vzhůru :§) nic s ním neudělám pomalu ani neuvařím :-/) má v neděli 7týdnů a vyžaduje si pozornost,nošení v naručí povídání...máte to taky někdo?? :\x:

Ahoj Luci, uplne presne to stejne, nam se to trochu zlepsilo, co davam maleho na brisko, ale dnes na brisku spal taky pres den zatim jen hodinku. S tou plinou mi to rikala uz kamoska,ze to zabira, musim to zkusit :)

In reply to by lucie a rosta

Luci, zkousej to, nam ted tak vetsinou pekne spi. Zkus ho naucit tak, ze ho budes mit na sobe na brisku a houpat ho a pak ho prenes do postylky a casem ho zkousej davat rovnou do postylky, ja ho to tak naucila, ale kdyz ho neco boli, tak vetsinou nepomuze nic :) jen kojit a kolibat :) tu plinu sem ted zkusila na lehatku a aspon ho to unavilo :) a prenesla sem ho do postylky, sice cucel, ale uz byl malatnej,tak na brisku zabral, snad se mi neprobere :) Jen bych s nim mela aspon na hodinku pak vyrazit ven, je to hrza, jak je malo casu

Zrovna řeším stejnou věc, malá u prsa usne jako dřevo (teda zdá se jako dřevo) a jak jí dám do postele, má najednou oči jak lampióny a za chvíli už mě volá, jako že je tam nuda :girl: !! Má deset měsíců a je to mazec, nevařím, uklízím jen když je tu manžel a chová on, malá přes den spí jen v kočáře...no už záse huláká.......je to masakr :spid:

ahojky me mala neusne jinak nez s bryndackem na ocich a nebo si ho aspon macka v rucicce:-)....asi se ji nejlip usina kdyz neni moc svetla

Jsem děsná 2 chyby v jedné větě a k tomu ještě v nadpise :§) :!k: :§) to je tím jak spěchám a nepřečtu si to po sobě :n:

ahojky my jsme na tom stejně a končíme 8 týden včera jsem snad poprvý uvařila oběd jinak vařil manžel, a to byl bobíšek se mnou v kuchyni ve vajíčku aby na mě viděl a musím si s ním povídat jinak ho to taky nebaví.když mě usne na 15 min, tak jsem ráda a takle to je celý den akorát v kočárku spinká dýl ale přeci nemůžu celý den běhat venku- kočárek musí být v pohybu když se zastavý, tak ho to taky nebaví, hned to zpozoruje lumpik jeden malej :s:

In reply to by anaj

Tak to je přesnééé jak u nás :w: vařím sice já,mužík je v práci ale tak za pochodu a jen něco rychlého protože se to nedá stíhat :§) no co si holky stěžujem jsme přece na MATEŘSKÉ DOVOLENÉ :!k: :!k: :!k: :!k: no jinak venku spí taky pěkně ale jak má den plný větrů,což je dost často nepomůže ani kočárek :§) :w:

In reply to by lucie a rosta

prdíci to je děs chudáčci, náš se většinou vyprdí a pokadí při kojení, ale někdy to je hrůza prso má v puse a začne se odtahovat a kroutit auau.manžel vařil večer když přišel z práce on si bere obědy z domova a v práci si je ohřejvá.den uteče hrozně rychle a skoro nic neudělám :00: :s: snad se to zlepší, večer padnu do postele někdy se nepodívám ani na telku.

ahoj Luci tak my jinak bez plínky přes hlavičku ani jinak neusneme, zvykl si na to a normálně si to vyžaduje, je nervozni a ta plínka jak mu přistane na hlavičce ho nějak stimuluje a je po breku a usne, takž dobrá věc :one: :qu:

My to mame taky tak s tou plinou. kubik jak se napapa tak mu ji dam kolem krku navolno a on si ji sam přetahne přes hlavu a spinka. a je tak spokojeny. Někdy si ji přetahne přes nos a přes pusinu a to mam pak strach že se udusi. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky