Ahojky Děvčata!!Celej den vyvářim jak idiot a když přišel přítel z práce, pohádáme se kvůli jeho matce...

17.09.2008

.... :( :( :( . Už mě to fakt štve, oni se můžou chovat bezohledně a nebrat si servítky a pak si jako myslej, že za nima bude člověk lézt... :n: :n: :n: . Taky bych byla radši a štastná za dobrý vztahy se skoro tchýní, ale to by se taky muselo trošku změnit chování a jednání ke mě a k mým rodičům, ale tady asi v téhle rodině to nepůjde... :r: :r: :r: . Jsou chvilky, kdy je mi tu se všemi mooooc dobře, ale s tchýní, jsou ty chvilky opravdu málo kdy... :( . Hlavně mi bylo vyčteno, že jí malou vůbec nedávám...ale už několikrát jsem opakovala, že za ní nepolezu, může přijít sama...když může přijít remcat a nebo vyprávět hovadiny, tak může přijít i pro malou... :\/: . Ze začátku jsem chodila a já jí nic neřekla a najednou sem nechodí, sle proč, to je její problém, že si dělá zed a né můj.... :n: :n: . Když jí něco vadí, jako třeba boty před botníkem a né v botníku, tak mi to říct umí a ještě ke všemu, ty boty nejsou moje, ale jejího synáčka a tomu to neřekne, radši krafe na mě... :( :( . Když jsem jí řekla, že jsem už několikrát říkala at si přítel boty uklízí a že je má pořád venku, tak mi řekla, že mu je mám uklidit já.... :00: :00: :00: . Hlavně, že mi kdysi říkal at mu nedělám otroka a ted mu mám uklízet i křusky.... :00: :00: :00: :00: . No je toho hodně, já jsem se moooc rozepsala, ale muselo to ze mě jít ven... :ooo: .

Ahojik, to me mrzi ze s tchyni to mas tak spatne...ja s tou moji to mam zatim za dobre docela k ni rada chodim na kafco a na drby...:-)...

Ahoj, tak to máš asi peklo, vůbec Ti nezávidím, to já mám naštěstí super tchýni. Bydlí na druhé straně republiky a když přijede, tak na pár dní a vždycky říká odpočiň si, vyžehlí mi prádlo a ... a když jsem byla v porodnici, tak přijela mi pomoc, ale zdržely jsme se tam o nějaký den déle a ona mi doma vyleštila sklo a uklidila stěnu v obýváku. Je moc hodná, škoda že tak super tchýni nemají všichni, vůbec vám holky nezavidím a držím vám palečky ať k sobě najdete cestu. Papa Renča a Erča

In reply to by Renča81

Mooooc děkuji za podporu.... :k: :k: :k: . Byla bych štastná za lepší vztahy mezi námi, pořád si říkám, jestli je to mnou, ale myslí si, že néé...Musím jít koupat dítko.... :) . Páček... :a: :a: :a: .

Ahoj Danko!!!
Nemáš to s nima vůbec jednoduchý :n: Nedej se a kup si čokoládu na obalení nervů... vůbec to neřeš, když umí přijít a vysírat, určitě by zvládla i přijít a vzít si Majdinku na procházku :/;x:

In reply to by Ricky

NE NE čokoládu já moc nejím, ale dám si celý METRO desert.... :s: , ten miluji... :hu: . Já věděla, proč si ho koupit... ;) .Víš, iá bych na ní strašně chtěla být hodná a milí, ale čekám to i od ní a toho se asi nikdy nedočkám...ona jako řekne, že mi pomůže klidně, ale nepřijde za mnou pořád čeká až přilezu já a budu škemrat... :( .

In reply to by Danka

To je správnej přístup :one: Uvař si k němu něco dobrého na pití a hoď to za hlavu. Já si myslím, že i kdyby ses postavila na hlavu, tak si něco najde a pořád se jí vnucovat by omrzelo každýho... jen ať si sama přijde :one:

Nojo, někdy to stojí za prd viď..ona se zase vyjasní, ael je třeba si o věcech povídat, jinak se tedy nevyřešej... :-(

In reply to by Borůvka

Já s ní mluvila a rozebírala to už několikrát , ale moc to nepomáhá.... :n: :( . Včera tu byly mí rodiče a kdyby si viděla, jak se na ně ten můj tvářil, tak jsem mu to dnes řekla a on na mě vyrukoval s tím, že dole je taky babička...ano je, to já ví,, ale taky by se jako babička mohla chovat a né jako fůrie.. :( .

Jo s tchýněma je kříž. Ta moje mě nikdy nebrala vážně a myslím, že už nikdy nebude. S přítelem jsme spolu 7 let, máme 2,5 letýho syna, v sobotu jsme se vzali a čekáme další mimi. Takže pochybuju, že mě někdy začne brát jako dospělou a soběstačnou.
Tchýně mají potřebu všechno kontrolovat, aby náhodou ti jejich synáčci nestrádali. Když se na to podíváš s odstupem je to vlastně sranda! I když nám snachám do smíchu není vůbec :w:
Přeju pevný nervy, protože to je jediný co se dá dělat. A NEBO? Usmívat se, když už nemůžu dál, začnu se usmívat, dá to sice zabrat, ale mě se uleví. :///:

Ahoj. Tak to tě docela chápu. já mám taky šílenou tchýni. vždycky mi dostává, co z ní vypadne. Nevšímej si jí, nány. Já naštěsí jí moc nevidím. Bydlíme jinde. Ale až budem mít :/;x: tak se budeme stěhovat zpátky do rodnýho města a pak to asi začne. Ale já se nedám. Klidně jí pak taky něco řeknu. držím ti pěstičky, aby byla co nejmíň nesnesitelná.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka