Tak jsem se proběhla

17.09.2008

Já si tady píšu, že mi není dobře a potom běhám v tomto počásku :00: Chystám se takhle pro Martina do školy a - zvonek :00: . Říkám si - asi pošťačka. Ale ono prd :( . Dvě paní a prý, jestli věřím v lepší svět. Á - Jehovistky, říkám si :00: . Tak jim na vše odpovídám NE (snad se jich slušně a rychle zbavím). Trvalo to 15 minut :jawdrop: :sick: Rychle oblíkám Adámka a letím. Od Marťase beru tašku a posílám ho na oběd :a\|: . Po cca 15-20 minutách (kecám s jinou maminkou) mi dochází, že jsem v tom fofru nevypla plyn :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: - maso na kmíně na plotně :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: . Okamžitě popoháním ukecálka - oběd mu opět trval 35 minut (a to jen díy popohánění) a pak tryskem domů :O . Je to pořád do kopce. Doma jsme za cca 3 minuty :00: (jindy tak 10-15 minut) a koukám - pod masem vydrželo trošku šťávy. HURÁ - nemusím hasit :\x: :\x: :\x: :s:

Něco podobnýho se stalo i mně, akorát jsem nikam nešla jen ke vchodovým dveřím a místo pošťačky - Jehovistka :jawdrop: nenechala se odbejt a já tam trčela, nakonec jsem ji řekla, že už musím, uvědomila jsem si, že vařím knedlík a že bude pěkně rozvařenej. No za pět minut dvanáct :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak to jsem na tom líp. Ani nemusím nic vyhazovat :s: Přříště už taky neotevřu - ani kdyby i nesli výhru ve sportce :s: :s: :s: :s: Jsem děsná skleróza :00: :00: :00:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jo, jo - tak nějak. A já spíš usnula :'zz): - aspoň intelektuálně :s: :s: :s: :s: :s: :s:

Ty jsi ale číslo :s: :s: :s:
Hlavně že jste nevyhořeli a ani nemusíš vyhazovat oběd.Takže vlastně super.
Ale určitě to byli nervy,co? :a: :00:

In reply to by luccil

Když mě nic moc nezabírá. Nabrala jsem mooooc hormonální léčbou a pak to nešlo dolů :r: :n: Pak 2 těhu a jsem jako před porodem :r: Toto by mohlo zabrat :one: :c:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já jsem tady seděla v sobotu u tohodle webu a psala a četla a psala a četla a rorozvařila jsem brambory, že už nešly použít (protože v podstatě žádný nezbyly) a spálila buchtu - taky šikulka, ne? :-)
Ale takhle, když si to uvědomíš a nejsi doma, to musí být nervy - no hrůza - představa, jak doma hoří, jak volám hasiče kvůli vlastní blbosti atd... :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka