Hlídání mimča

16.09.2008

Ahojík hoky.Prosím Vás,máte někdo ve vašem okolí nebo v rodině někoho koho by jste nenechali chlídat vaše zlatíčko? Já vím je to blbí ale já mám tchýně ke které prostě nemám důvěru,když si malou chová já mám vždycky tak divnej pocit,ne že by ji ublížila nebo tak něco,ale prostě vůbec si sní neumí poradit,nejraději by byla aby s malou jenom seděla a nemusela sní chodit,jenže to se Elince samozřejmě nelíbí :n: a tak hned bulí :r: no a tchýně si prostě nedá říct,když ji chci poradit co sní.S tchýní bydlíme,takže je to každej den,a já už mám nervy na pochodu :|: .U nikoho jiného takový pocit nemám,já nevím jestli to je tím,že jsem s tchýní každej den.Holky děkuji,že jsem se mohla vykecat,to jsem potřebovala :a:

Než se malá narodila,taky jsem se bála,ale pořád jsem se uklidňovala,že to bude v pohodě,ale ono ouvej :\/: a já jsem každej den na nervy.No alespoň vím,že vtom nejsem sama,a že je nás víc :D

In reply to by delfinek29

já můžu vyletět z kůže, když adámek pláče a ona ho nedá z ruky.. nevím, jestli si chce dokázat, že ho utiší.. nechápu to.. a to pokaždý když se malej hne, tak už říká, že má větříky, přitom na to netrpěl ani jako miminko.. návštěvy tam mě vždy připraví o pěkný kus života :s:

Taky bydlíme s tchýní a když si představím jak to bude až se to malé narodí, tak mám husí kůži :( naprosto tě chápu!!!

já trnu když si adýska bere tchýně nebo tchán.. fakt málem omdlívám.. no a teď už i u mojí babi, bude jí 70, takže taky trochu strach.. no ale co nadělám.. já je naštěstí denně nevídám.. :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky