Konečně po plavču

15.09.2008

Končím 31tt, a furt jsem se rozmýšlela, jestli chodit plavat do těhu kurzu, nebo jen tak sama. Nakonec jsem se rozhodla jít sama. Budu moci jít kdy chci, nebudu vázaná na čas, a nezaplatím tolik peněz. Sehnala jsem si parťačku, a dnes jsme byly prvně v Podolí. Přišly jsme tam na 9. hodinu ráno, lidí tam bylo málo, takže to bylo moc fajn. Dokonce jsme si zaplavaly i venku ve vyhřátém bazénu, a to podotýkám, že dnes je nějakých 10°C. A malému v bříšku se to fakt líbilo :) Hodinka plavání, u toho povídámí, a výsledek? Spokojenost, a totální únava. Takže to vypadá, že to asi zalomím... ale nejdřív si dám baštu.
Všem přeju pohodové těhulkování a věřte, že pokud děláte něco, co vám působí radost, pak je to k nezaplacení.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

manželka kolegy mého manži pracuje doma, tak jsem jí to navrhla, a byla doslova nadšená :) A včera jsme byly nadšené obě, páč to plavčo je vážně bezva.
Dnes končím 31tt, minulý týden jsem byla na velkém kontrolním UTZ, a malej za 10 dní přibral skoro 300 g, což mi působí hroznou radost :) Všechno tak nějak probíhá v pohodě, tak si to teď vážně užívám.
A co ty, co malá? Jukala jsi na ty stránky toho Čtyřlístku, nebo co to je za klub v těch Petrovicích? Někam jsem ti to vkládala...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Když jsem byla na 3D, tak měl odhadem 1409 g, a jak jsem byla na tom kontrolním, tak měl nějakých 1697 g, takže mi to fakt udělalo velkou radost :h: Tak snad mi i v poradně pak řeknou, jaký má odhad...
To plavčo je vážně bájo, ale pokud je člověk po porodu, a ještě se hojí, tak asi moc myšlenky na to nemá... Nedovedu si představit, že bych si po porodu během šestinedělí měla zavádět tampón, a jít plavčit. I když - co já vím, že jo :)
Tak jestli tam vyrazíš, dej pak vědět...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jestli to mám brát nějak na zřetel tu váhu, nebo je to jejich odhad jen tak podle nějakých tabulek. Miminko mám prý normálně velké, tedy co říkala paní doktorka minulý týden na tom kontrolním. Ono je to asi dost orientační. Každopádně - i kdyby to bylo orientační, tak s rozdílem deseti dnů tam nárůst váhy je, a to je důležitý :qu: a já se nějak neomezuju, abych mimi obírala o živiny, to teda ne.
To je ale super, že se cítíš dobře. Ty první dva týdny - to je asi normální, že nevíš, kde ti hlava stojí. Ale víš co, je hafo maminek, které se sžívají i delší dobu, takže jsi vlastně machr :one: Já bych si taky moc přála, abysme si s malým kápli do noty :s: Ale stejně se budu podřizovat jemu, to je jasný.
A kdy se asi tak chystáš na to plavčo s malou, po Novém roce? Nebo dřív???

to plavani ti zavidim, ja jsem chodila pred tehu a pusobilo mi velkou radost.... ale to jsem jeste bydlela v Praze. A ted jsem na neschopence, i kdyz mam neomezene vychazky, ale bydlim na vesnici, nejblizsi bazen je asi cca 15km, coz neni tak strasny, ale je tam pry spatna voda, ze se detem delaj bradavice nebo kdyz se te vody napijou, tak zvracej. A tak tam nechodim. Bojim, bojim... Hezky si to uzivej, je skvely, ze se miminku i tobe libi :///: :///: :a:

In reply to by lulisek

jo jo, je to paráda, člověk se fakt cítí lépe. Je to škoda, že když máš zkušenosti s plavčem, a teď nemůžeš, je to vážně naprosto úžasný pocit... Ale do rizikového bazénu bych také nechodila, kor těhotná. Už se těším na dalšé plavčo, což bude někdy příští pracovní týden, ale uvažuju, že bych šla ještě mezi tím o víkendu :s: Tak strašně jsem se namlsala, i tím venkovním bazénkem :) Tak pěkné těhu :a: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka