reakce na očkování-pomoc

15.09.2008

Dobrý večer holky. Malé bude 7 týdnů a už 2 dny u ní pozoruji na ramínku takovou malinkou bouličku na ramínku po očkování TBC. Vypadá to spíše jako malý uhřík červený s vrcholkem bílím a takovou černou tečkou. Mám se obávat a jet k doktorce, nebo je to normální?Jdu uspávat, malá pláče, přijdu hned.

Holky jste zlatý, děkuji moc, uklidnily jste mne. Já už bych jela zítra k doktorce. Ta na plicním mne totiž hned vystresovala, že jak se to začne měnit a hnisat, tak hned dojet.Moc vám děkuji

Takže-tato reakce je normální-nezmatkuj.Hnisat to musí-vytváří se tím protilátky.Můžeš zkusit dávat obklady s heřmánkem-kdy se nahřeje pytlík na čaj a dá se ještě teplý na ten pupínek-vakcína pak dříve vyhnisá a lépe se hojí.dokud to nebude zahojené-tak nemůžete očkovat na DS.Pokud by jsi potřebovala radu-tak mi piš do schránky-jsem kalmetizační sestra a tyto jizvy řeším denně

Jojo,neboj,to je v pořádku!
Já to měla taky,a jelikož jsme měla protilátky,tak mi to normálně zmizlo.Kámošky je neměly,tak jim tam zůstala ,,na památku,, taková mini al efak tmalá poulička ..vypadá to teda spíš jak štípanec od komára..
takže neboj...

Ahojky, to tak musi byt, tvori se tim ty protilatky. Tak to nepropichavej a vubec si toho nevsimej, kdyz koupes, tak opatrne at mu to nestrhnes. Dr. ti to na prohlidce potom zkontroluje.

Jo jo s tím nic nedělej,až půjdete k paní doktorce,tak vám to zkontroluje,ale to bude v pohodě,my to měli taky tak :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka