Vzpomínka :-)))

15.09.2008

Ahojdá, tak jdu taky s troškou do mlýna :a: jsem teď stahovala nějaký fotky a koukám jak jsme si ještě před týdnem vyráželi na lehko, tak přikládám vzpomínku...zřejmě to už bylo letos naposled :r: a jak se máte v tomhle hnusu zeleným vy???Nebo někde snad svítí sluníčko a je teplo...myslím v ČR těch z teplejch krajů se neptám, ti ať pomlčí :!k:

Sašence to moc sluší - hlavně v té čepičce :one:
A to počasí - ani mi neříkej - já už měla nachystané věci do porodnice a vůbec teď nevím, co mám vzít drobečkovi.... Já snad půjdu koupit zimní kombinézu :w: Tak jenom přidávám čepičky, ponožky a svetříčky....

Jéje Dituško, Sašenka je teda nádherná princezna !!! To teda budete muset odhánět nápadníky už brzo ! ;-) :c: Ta čepka je dokonalá, strašně jí sluší ! :qu:
My se úspěšně prořvali z pošty domů, mám vždycky pocit, že si lidi myslej, že to dítě leží na hřebíkách, jak se v tom kočáru kroutí a řve. nechce tam být, ale co mám dělat.....že. Tak jdu pro změnu psát se synem úkoly, snad to stihnu do dalšího řvaní.... :a:

ahoj Ditko,
teda Sašule je velká parádnice,to aby si táta pořídil za chvíli vzduchovku :s:
já jsem balila Agátu i v teple a ted ji balím kor a co budu dělat v zimě,to netuším :s:
jak se máte,holky?

In reply to by Dita Albi

Ahojdá, no my se máme vcelku dobře, až na to že mi teď tady ta vztelina zas řve jak na lesy že není po jejím, tak jsem jí nechala v postýlce ať se vyvzteká!!!! Je ještě navíc protivná po očkování a taky manýry, jako že by nejradši byla furt na rukách protože dědeček jí nosí a já jako matka to dělat celé dny nebudu!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka