Přemýšlím

12.09.2008

Pořád mi vrtá v hlavě, co to muselo být pro rodiče, když po roce zjistili, že jejich dítě není jejich...nechápu, jak se ho mohli vzdát, nedovedu si to představit. Bubáček je můj, i kdyby ze mě neměl jedinou genetickou informaci, raději bych s ním někam utekla, než ho vyměnit za jiné miminko.
Na druhou stranu nechápu, jak jim dvanáct miliónů pomůže vyřešit ten strašný stres z toho co se stalo...to přece žádné peníze nespraví. Teď se budou tahat po soudech, budou i s dětma pořád pod dozorem psychologů, psychiatrů a kdo ví co ještě...nevěřím, že jim nový barák a dovolená u moře spraví dušičku :n:

Dej pokoj. To je velká tragédie, ikdyž se "šťastným" koncem. Ovlivnilo to celé životy hodně lidí.
Já bych se zřejmě zcvokla (ještě více) :r:

netuším jak bych se rozhodla. Já bych ho samozřejmě nechtěla nikomu dát, ale jde tu hlavně o ty děti, co kdyby se rodičů v 15-ti zeptali (myslím těch biologických..) proč je nechtěli a nechali si "cizí" dítě??? Těžko soudit. Ale ty prachy bych ani nechtěla. Teď jsme nechávali pojistit malého a jsem ráda, jak dělají pojistky že pojistí rodiče, kdyby se něco stalo, aby bylo děťátko zaopatřené. Protože při představě, že nechám pojistit malého a tfuj tfuj tfuj něco se stane, tak bych si ty peníze stejně nemohla vzít...

Taky jsem nad tím přemýšlela a neumím a ani nechci si to představovat...že by mi jako někdo teď měl vzít mou dvou měsíční holčičku natož tak za půl roku :oci:

Já jsem také nad tímto přemýšlela a musí to být hrozné, taky bych nemohla mou holčičku vyměnit, i kdybych zjistila že není moje, ta představa že dítě za rok něco naučím, vytvoříme si nějaký režim, a pak ho vyměníš za "cizí" dítě a můžeš začít od znova a ještě brečet kvůli tomu "svému"........raději nad tím nepřemýšlet..... :n:

teď už jde jen o prachy, získat co nejvíc, nechápu proč je vždycky peněžní odškodné, copak peníze zmírní bolest :?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka