Kojení X dudlík

12.09.2008

Maminy, vy které plně kojíte, dáváte svým broučkům dudlíka????? :cc):
Já mu ho dala párkrát, zdálo se mi, že po tom začal blbnout uu prsu,a le dnes jsem mu ho dala zase asi po 2 týdnech, protože pořád plakal a já už nevěděla kudy kam. :00: teď mám chvilinku klídek a malej spinká s dudlíkem v puse.... :e): Jak jste na tom vy???

Děkuji za odpovědi :k: :a:

ahojky, dávám dudana od příchodu z proodnice, kojila jsme plně, teď dávám zeleninku. Papa hezky, saje taky. takže techniku to nenarušilo :!k: :a:

My plně kojíme a na dudlík nedáme dopustit. Dokonce Laurušku zklidní, když nemůže usnout. Ale máme ortodontický, aby nám dobře rostly zoubky :) Lenka

Ahojte a chtěla bych se zeptat který je lepší, silikonový nebo latexový??? hlavne pro malý mrnousky tak od toho 1. měsíce, díky moc za odpovedi :\x:

jinak my máme dudlík asi od 2.měsíce a docela mě to štve, že jsem se na něj nechala ukecat, pořád mi příbuzný hučeli do hlavy: jen mu ho dej, on bude spokojenej, no a vždycky když přišli tak mu ho dali :§) :§) :§) a teď když ho nemá tak je pohroma na střeše, ale jinak v kojení problém nebyl, i jsem dávala mlíko z lahve a taky mu to nevadilo. kojíme stále :a: :a: :a:

Moje dudála nejdřív skoro vůbec nechtěla, zřejmě z něj nic neteklo tak usoudila že je k ničemu ale teď už zaplať pánbůh už ho dundá a je to fajn na uklidnění a usnutí, protože mě nebavilo být chodící dudlík!!! Jinak nám jsou 4 měsíce a furt plně kojíme, já myslím že to akorát nechtěj z začátku v porodnici a by se ty děti naučili dobře sát ale pak už je to myslím jedno, dudlík je na dudlání a hlad a jídlo je druhá věc!!!Aspoň u nás :!k:

Ahoj,tak mi plně kojíme a mám dvě holčičky a každá se k tomu stavěla jinak,jedna se dudlíkem hned po příchodu sklidnila a druhá ho moc nemusela,ale u prsu žádný problém,jen když jsem měla zánět v prsech tak jsem musela 2 krát odstříkávat a dávala jsem jim to z flašky,a Nelinka si řekla že je to jednodužší,tak se prsa zlobila,že to neteče,ale za dva dny se to upravilo.Teď mají dudlíky obě a je to v pohodě,až na to věčné podávání dudlíků v noci :e): :n: :00: .Tak ať se vám daří :\x: :a:

Kojíme a dudlík dudláme vždy, když se vyhrotí situace a vypadá to na pořádný brek - dudlík nás zklidní.

my plně kojíme-díky bohu a dudlík je náš kámoš-nemáme problém. Dřív ho Marco nechtěl, ale museli jsme ho na něj naučit, hodně se zklidnil. Když usne, tak ho stejně vyplivne a je to. A s kojením bez problémů.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka