Nocni mura vsech maminek

12.09.2008

dobry ranko holky,v noci jsem zazila neco fakt hroznyho, malej se vzbuil po desate a zacal hrozne zvrace ale fakt hrozne a zvracel hodinu to uz jsem chtela teda jen na pohotovost,ale pak prestal a usnul mi v naruci..teplotu nemel nic, a brecel jen kdyz zvracel mezi tim ne..ale bylo to hrozny ja byla tak bezmocna..nevedela jsem co mam delat..jsem jeste ted vyklepana..to zvraceni bylo fakt sileny vsechno slo ven..pak se po dvou a pul hodine vzbudil a chtel na kojit..takz uz bylo dobre..ale dneska budu asi cely den radeji kojit a vynecham prikrm..aby si ten zaludek odpocinul..myslim ze to ukojim..Mozna zvracel kvuli ty kasi jak jsem mu vecer dala..kazdopadne dobre to dopadlooo...jen ja jsem nevyspala ... trikrat jsem se prevlikala a trikrat me mlej celou pozvracel a i trikrat jsem ho prvlikala ja..

ahoj kiki to je nahoda mala my včera taky zvracela chvili předtim snědla kaši ale taky zvracela dlouho než všechno vyzvracela no nevím sšeho to mohlo byt když tu kaši už ji dlouho :?

Ahoj Kikatko, hlavní je, že už je po všem :k: :k: :k: Držím vám palečky, ať to už nikdy neprožiješ :k: :k: :k:

ahoj, mě takhle zvracel po heřmánkovým čaji. je plně kojenej, žádné čaje nedávám, ale na zoubky nám dr doporučil heřmánkovej čaj a v noci jsme měli něco podobného. Hrozně mě to vyděsilo a jak u toho plakal chudinka......tak ať je vám dobře a ať to bylo "jen" tou kaší, nic jiného.

In reply to by Kikatka

no jo ještě asi není zvyklý tak moc na jídlo, hodně ještě pije mlíčko ;) ta moje je přikrmovaná už od 4 měsíce a teď mi sní co jí dám, všecko a ještě se nestalo, že by ji něco nesedlo, je to naša popelnice :!k: :!k: :!k: :!k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka