Fotecky nasi drndusky na obcanku

11.09.2008

Dobre ranko holky,
jaxe mate pri ctvrtku? Ja prave snidam cop (neco jako nase vanocka) s maslem a syrem, popijim caj pro kojici maminy a cekam do pul. To pak budu muset vzbudit nasi malou princeznicku a vyrazime k veterinarovi na dalsi akupunkturu :dog: .
Uz jsem tady kdysi davno psala, ze ma nas Lenny silnou artrozu a loketni dysplazii - hlavne v jeho prave predni tlapce :( . V prosinci jsme mu nechali obe predni artroskopicky operovat, ale moc to nepomohlo, a kdyz venku radi s ostatnima psama, tak pak hrozne kulha, chudacek nas. A porad do nej valit nejake medikamenty se nam nechce - nejde ani tak o tu cenu jako spis o to, ze by je musel brat temer nonstop a to urcite nedela dobre ani psum... :n:
Takze zkousime akupunkturu. Minuly ctvrtek jsme byli poprve a dr. ho celeho prozaril laserem a pak mu napichal jehlicky do zad pro vseobecne zdravi a pohodu, takze vypadal jak jezek bodlinac :s: Uvidime, co s nim bude delat dnes.
Vcera jsme tu psala o tom, ze jsme malou fotily pro jeji prvni obcanku. Nevim jak je to u nas v Cesku, ale tady se uz dlouho deti nesmi nechat pripisovat do pasu. Ve fotoshopu jsme se domluvili, ze muzu Angie fotit doma a pak ty fotky prinest. Kdyz se tam nebude dat nic poradneho vybrat, nafoti se mala v atelieru... Takze jsem fotila doma jak vztekla a tady jsou vysledky :///: :///:
Tak krasny den vsem a zase brzo papa

Ahoj Misi!
Mala je fakt krasna!!!!! A jaky ma kukadla ;) jako zrcadla :one: povedla se Vam :s:
A taky uz je velika!!!! To tak silene leti!!!!!!!! skoro 4 mesice!!!! neuveritelny!
Tak at pekne bumba a nedela fooory :hu:
Mejte se holky!!!
Pa M.

Ahoj holky,
strasne moc dekujeme za takovy super ohlas! :c: je to nase slunicko a ukecana je pry po mamince. :///: Aspon neco ma po mne, kdyz je jinak cely tatik a Grosi Sonja. :s: :s: :s:
Pejsek ma akupunkturu za sebou, tentokrat i vcetne jehlicek primo v loktech, tak uvidime. Snad mu to pomuze. Doktori jsou jinak celkem bezradni, co se jeho pacek tyce :( I dneska, kdyz ten veterinar videl zpravu z operace, tak mu zrovna nebylo dvakrat do srandicek jako minule... No snad to k necemu bude. :dog: :dog: :dog:
Na obcanku jsme vybrali fotku uplne jinou, prihodim ji sem taky - to jsme jaxi zapomnela :///:

janka.82

Moc, moc, moc krásnááááááááá :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h:

No ta je krásná, až mám slzy v očích radostí :c: , mě se líbí tam jak se směje, ale jinak vypadá úžasně uplně všude, :one: :qu: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky