Šla by některá plavat???

07.09.2008

Ahojky holky, jsem ve 30tt, bydlím v Uhříněvsi (Praha 10), a chtěla bych chodit plavčit. Uvažovala jsem o těhotenském kurzu, ale asi bych ho už nezvládla dochodit, kdybych šla na permici, je to 10 lekcí, kdybych šla po hodinách, je to 200 Kč na 45 minut. Navíc bych byla vázaná časem. Takže jsem si tak říkala, že bych šla občas, třeba jednou týdně, někdy dopoledne, a to možná i do aquáče v Průhonicích (myslím, že tam je minimum 2 hodiny, ale v týdnu 120 Kč/hod.), nebo někde tady blízko. Nechtěla by se některá/některé přidat???

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

sím tě, od Petrovic na druhém konci ;) Ale jsem původně z Jižáku, takže v Petrovicích to taky celkem znám.
Jinak gratuluju k malé :one: :!k: Je to teda kus ženský, co? :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak to určo víš, kde je tam drůbežárna... Tam je od loňska několik novostaveb, asi čtyřpatrové obytné domy, tak tam bydlíme. Je to kousek za kostelem...
Víš co, hlavní je, že je zdravá, a pěkná, koukala jsem, že měla krásnou váhu. I když rodit ji asi nebyla žádná sranda.
Kde jsi rodila?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

že nefunguje. Prodávají tam jen krůty, ale žádný pipiny už tam nepěstujou.
On není porod jako porod, buď ráda, že jsi měla pohodový. máš to za sebou. A je prima, že je to všechno OK, a malá je zdravá.
Já jsem registrovaná, a i celou dobu chodím do podolí, ale nevím, jak to bude - maí tam malovat. Takže jestli budu přenášet, tak jsem asi nahraná. termín mám 18.11., a od 23.11. malujou.
No a jak je to teda s tebou, co to plavání? :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

kdyby tam ta drůbežárna furt fachčila, no nevím...
Pokud budou v Podolí malovat, tak nebudou těhule k porodu přijímat, asi budou malovat sály, nebo co. Tak jsem zvědavá, kde nakonec skončim. Ale rekonstrukce za toho provozu, jak byla ve Vinohradský, tak to bych taky nechtěla rodit. Ty mámy mají mít klid, miminka taky, to je fakt síla.
No, v zimě nevím, jak to bude, prcek bude majinkaťoučkej :/;x:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

rozhodně bych chtěla s malým chodit někam plavat. myslím, že dokonce v Petrvicích něco je, ale nejsem si jistá. Uvidíme, jak na tom budeme :) Jak se s prckem sžijeme :cc): :)
Já se tím, kde budu nebo nebudu rodit, radši nestresuju, však ono to nějak dopadne ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

stejně mě odrodit na ulici nenechají, takže se tím fakt teď nebudu stresovat, seženeme si čísla doj iných porodnic, a kde bude volno, tam pojedem. Stejně mi jic jiného nezbyde ;)
Jestli najdu ten odkaz na ty Petrovice, tak ti ho pošlu, ale fakt nevím, jestli to bylo tam... Ale myslíííím že jo.... :)

strašně ráda bych chodila plavat, ale nejsem pražák a vyhovoval by mi max Černý most. Je tam vůbec bazén? Jsem 24+1tt a necvičím, neplavu...NIC. Nemám s kým :-(
(a taky se mezi lidi stydím chodit v plavkách :-) )

In reply to by jerabina

jestli na Čerňáku něco je, musela bys kouknout na net. Já jsem 29+5, a chodila jsem jen na těhu cvičení, ale to bylo jen 4x po 45 minutách. Takže celé těhu taky nic.

In reply to by jerabina

že je škoda dojíždět až do Prahy, když v Nymburce máte bazén, ne? Zaplatíš cestu, a ještě cvakneš drahej bazén... Já asi taky budu nakonec chodit sama, jak to tak vypadá...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka