Nase podivne spani

08.09.2008

Dobre ranko hoky,
dneska je tu svatek,tak mam manzu doma,ale stejne jeste vyspava.Za to ja zas mela noc jak vystrizenou-sli jsme spat kolem jedne,malej se vzbudil(od pul 10) v pul 2,pak v 5 a ted znova v pul 7 a porad se jeste pokousim ho uspat.Nevim co s nim,kdysi spinkal celou noc a ted je 3x i vic za noc vzhuru.Je to desny,jsem jak zombii.Tak nevim,dr.mi rekla,at mu davam na noc jednu davku UV,bohuzel nas malej se rozhodl,ze mu to nchutna a pit to menude.Myslite,ze mam zkusit jinou znacku,treba mu tohle mliko nechutna?

Ahoj Simi. Já tohleto mám už dva měsíce.Umím tě pochopit. Je to děsný. Já se dnes po dlouhé době zase trochu vyspala.Malej mi spal 6,5 h. v kuse. Dala jsem mu večer kaši. MInuke mi ale po kaši nespal. Mě se budí třeba co hodinu. No fakt hrůza hrůzoucí :w: :w: :w: Moc ti teda neporadím, protože sama nevím pořádně co s ním. Ta kaše včera večer mohla být i náhoda :?

ahojky švagrové taky pomohlo to že dávala kašičku nebo nějaké UM hajaja nebo tak nějak, tak to skus třeba to pomůže

Ahojky Simiku a co takhle zkusit na noc nějakou kašičku? My ji taky začli dávat po 4.měsíci protože Míša se často budil v noci, ale řeknu Ti, že to zabralo teda jen na čas....teď se budíme taky tak 5 až 6x za noc, ale třeba mu dám jen cucnout čajdi a dudel a spinká dál.....ale 2x za noc ho nakojím :h:

In reply to by Simik

No asi by to chtělo vyzjkoušet jich víc a nebo je to tím, že třeba nechce papat ze lžičky...to chce u některých dětí chvilu čas. No my s tím vstáváním taky děs no.....jsem Ti tak unavená :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky