HOLKYYY PROSÍMPORADTE HONEEEEEM

07.09.2008

Holk malá dneska toho moc nenaspala.Jak jsem přišla venku měla o půl 4 papu tak byla prtivná doma tak jsem i o půl 6 dala zase tak něco zpapakala avytuhla jak borůvka,ale ted bych ji měla budit na koupání i když koupeme každý den a na papu,ale nevím zda ji raději nenechta spát.Spinká celou noc a jedině co by se asi stalo,že vstane dřív a pak zase vytuhne chi.Co by jste dělaly?Díky moc mě se ji ani nehcce budeit jak nadherně hajá

No tak jsem tam byl malá se zrovna přehazovala ze sz¨trany na stranu a ja nan ni pipinko a ona otevřela očíčka já viděla ty krváky a to rozhodlo dala jsem ji dudlíka a spinka nebudim ji počká až vstane chudatko kdyby za den aspon něco naspala ale naspala tak hodku :00: Přinejhorším zapřahneme manžílka na vstavaní a nebo zítra na hlídání a mamča půjde dospat chi.Děkuji všem za pomoc :qu: :one:

In reply to by miky

Miky nech jí chrupkat, já jsem to takle taky asi jednou nebo dvakrát udělala a probrala se mi v noci když měla hlad napapla se a zas chrněla, člověk taky někdy vytuhne dřív tak když měla náročnej den a nespinkala ať si schrupne!!!Kor když v noci dobře spíte!!! :a:

In reply to by Ditousek

JJ děluji Ditoušku zatím chrní jko když ji do vody hodí.Někdy se i stalo,že šla nenapapkaná spát třeba až v těch osum pač prostě nechtěla a taky hajala celou noc.Vímjké to je pro dospěláka když ho někdo vzbudí po ak naročné šichtě :///: :///: :///: :a:

Tohle se nam taky jednou stalo a taky jsem resila, budit nebo nebudit. A nebudila jsem a spinkal celou noc jako normalne.

In reply to by urbici

kurna taky bych nebudila,ale mámstarch aby fakt spala celou noc už několikát šla hají třeba o půl sedmě a vydržela,ale tak brzo kurna jdu to zkusit a uvidííme zda nebude k probuzení necham ji hajat a bude klid :one:

In reply to by miky

Ja se tehdy taky bala a v duchu se pripravovala na nocni sichtu a nic. Chrnel jako obvykle. Tak drzim palce, at hezky spinka celou noc. Mozna je dneska mrzuta z ty zmeny tlaku. Me boli hlava a Dadula je taky dneska nejakej mrzutej.

In reply to by Zelda

No ona mi tak usíná každý den,ale je vyspaná takže kol 19hod.je zase vzhuru sama pokaždé.My kašičku nepapkáme je prej zbytečná když spíme celou nocnku,ale užjsem zkoušela a je to asi první věc se jterou mámeproblémy a to že nám to,ale vůbec nechutí :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka