pupínky???

07.09.2008

Ahojky, prosím pomoc :w: :w: :w: malej se ráno vzbudil a měl na sobě takový červený tečky, tak jsem tomu nevěnovala pozornost, páč jsem myslela že se v noci jako poškrábal nehtíkama - myslím že byly 3 ty tečky, a teď se mi zdá že mu 2 přibyly, vypadá to jako pod kůží, není to pupínek nahoru. Nevíte náhodou co to je?

Ahojky :a: , no já mám stejný problém..Malý má 3 na tváři a 2 na ručičce. :? .a teda taky jsem si lámala hlavu s čeho to může mít..a čoveče to můžou být asi fakt ty mušky, páč jsem dneska jednu zabila... sviňku jednu....lítala nám v pokoji. :00:

In reply to by werulik

:a: my je máme jen na pusině, ale jako štípanec to nevypadá. Dávám body tej švestce, co jsem včera asi 3 snědla. :!k: jinak vím že se mi osypal z jahod, ale to měl spíš malinkatý ťupíky na dekoltu a straaaašně moc. Ale jak píše Zdenča, tak to asi podle toho taky vypadá na osypky

tak jsem se ho pokusila vyblejsknout, manžell usoudil že to ani na ty mušky nevypadá :\/: tak si jdu k němu sednout a jdu ho hlídat, každej flek kterej se na něj bude chtít přilepit, tak poženu koštětem :!k:

Mohlo ho taky něco štípnout takové ty malé lítací mušky octomilky to jsou pěkné svinky a udělají pěkné štípance.
Hlídej jestli se to nezvětšuje po těle,jestli se okolo nedělá červená skvrna a aby se to nenalévalo tekutinou nebo hnískem.Pak k lékaři a pokud kojít zkus to potřít mateřským mlíčkem.

In reply to by ivkahof

Ivi ty mušky jsou svině mě malého taky poštípali a to se objeví tak jedna dvě v kuchyni a v obýváku ne a do rána měl pupen na čele na spánku a dva pupenu na ručičce.
Bohužel ty mušky jen tak nezmizí:-(

Jako flíčky?? a krmíš zeleninkou, nemůže to být alergie?? Jinak tě nechci strašit, ale raději si opravdu zajdi na pohotovost, čím dřív tím líp!! Může to být něco vážnýho, pokud to jsou tedy flíčky..

In reply to by Borůvka

no já pořád kojím, tak se mi to zdá divný, ani teplotu nemá, nic, koukala jsem i na tu 6.tou nemoc, ale horečky taky neměl. Potničky to taky nejsou :n: :\/: no jestli se mu ještě objeví jedna tečka tak jedu, jinak to ráno valíme k naší pani doktorce.

In reply to by ivkahof

To je fakt zvláštní..když nemá teplotu, tak by to nemuselo být nic zlýho..možná jsi snědla něco ty a dáváš mu to s mlíčkem.. Ale jak říkáš, ještě jedna a raději jeďte, lepší zbytečně, než..no však víš..držím pěstí!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky