Problém při kojení poraďte!!!!

07.09.2008

:§) Ahoj maminky,chtěla bych se s vámi poradit,doma máme 5ti týdenního prcka a plně jsem kojila a kojím ,ale malý má tak šílené větry,že jsem s ním nevěděla co dělat tak byly dny kdy jsem jej přikládala k prsu co hodinu a půl-až 2h. i přesto že normálně chce co 3-3a půl h. pít.No a tím pádem se mi stalo že v ty dané dny mi prsa vypil tak že jsem večer neměla bílé to sytné mléko a dala mu sunar-HAMI, :00: protože pořád plakal a já si myslela že má hlad a on jej měl protože vše vypil a spal pak kásně 5h.vkuse,to se u mého mléka moc často neděje ,po mém spí 3h.(asi to bylo 5x) co jsem mu sunar dala,myslíte že mu zachutnal víc než moje mélko ??protože když mu nabídnu prso tak se s velkým řevem pořád pouští a nechce ho,je sice pravda že dnes v noci jsem kojila a pil krásně :qu: ale ráno už zase nechtěl :§) a řval jak na lesy tak jsem mu dala zase sunar ale i ták spal po něm zase jen hodinu :§) já chci kojíííííííííííííííít :dance: co mám dělat??myslíte že pomůže když odsaji a mléko dám do láhve a vypije jej tak?? slabé se mi nezdá že jej mám protože je bílé a prsa se mi nalévají pořád!! PORAĎTE JSME BEZRADNÍÍÍÍ !!DĚKUJÍÍÍ :k: :k: :k:

Ještě jednou děkuji za rady,kojit chci a taky to tedy budu ještě zkoušet dnes po zbytek dne byl malý lepší,i večer jsme kojili tak snad jej to to nejhorší přešlo :qu:

já nemám a neměla jsem sice ještě pořád ho k prsu dávám ale jen tak 1-2denně a pak 2xv noci ale už mě to neba...pije u mě i víc jak půl hodiny a pak zhltne ještě flašku. A pozor mimi si na láhvičku zvyknou a pak nechtějí sát...tak když už kup si nákou s min dírkou, od Aventu je dobrá....leč já jí koupila až ted a malej jí nechce, protože u ní musí sát...a on už je zvyklej na obyč. savičky..takže 170kč v prdeli :( jerabina

Ahojky, musíš se snažit..pravděpodobně totiž bude mít prdíky, to dělajjímimča přesně to co popisuješ..samozřejmě ale pokud myslíš že má hlad raději přikrm... Já mám tedy dost průhledný mlíčko, ale malá ho furt chce i když dávám příkrm, tem má jen na zacpání a mě má na mazlení..:-) Neboj ono se to trošku upravý jak se začne hejbat!!

jestli máš mlíko, tak se vyprdní na příkrm a přikládej, přikládej přikládej. tvorba mlíka se ti upraví podle potřeb miminka. můj kliuk v 5t baštil taky furt. jestli ho trápí prdíky, tak si trochu uprav jídelníček, vař si čajíky pro kojící mamky, prckovi nahřívej a masíruj bříško, dobrá je emulze "Pupík" koupíš v lékárvě.
jinak u svého dítka jsem vypozorovala, že když ho bolí bříško, chce jíst ještě víc, ale kroutí se u toho, je špatně přisátej a pAk je mu ještě hůř.
a že spí po tvym mlíku 3 hodky je normální, tím se netrap, časem budou intervaly delší
moc ti držím palečky, aby jsi to vydržela, bude to záhul

Jestli chceš kojit,tak hlavně nedávej už sunar!!!!postupně by to vedlo k ukončení kojení.Já byla taky zezačátku bezradná,malá mi celý 6ti nedělí plakala,u prsa se kroutila a já myslela že nemám mlíko,ale měla sem,vydržela jsem kojila jsem podlo potřeby,někdy po 3hodinách,někdy po hodině,někdy z obou prsů někdy ne,bylo to na hlavu,ale už nám je 7 měsíců a já pořád kojím a je to uplná paráda.tak pa a hlavně vydrž

Odstříkej mleko a dej ho do lednice a jestli se ti na povrchu udělá taková hustá smetánka tak máš mlíko dobré..
No a taky je možné když si začala sunarem,které je ohodně sladší a chutnější mlíčko-tak proto třeba už nechce tvoje...jestli chceš občas dávat sunar i kojit tak kup nutrilon-to je nejpodobnější mlíko tomu tvému a pak uvidíš....
Nebo prsa se ti můžou nalívat,ale to neznamená,že máš pořád pro malého syté mlíčko, mi se taky dost nalívaly,ale já jsem pak jen kojila na žízen protože už jse to mlíko neměla tak syté :ww:

Prikladat,prikladat,prikladat a rozhodne bych to neresila tim sunarem,jak si ti jednou zvykne na flasku tak uz se mu moc z prsa chtit tahat nebude.
Myslim,ze tak rve a krouti se kvuli tech prdiku,my jsme to tak meli taky a bylo to udesny obdobi a myslela jsem x krat ze s tim seknu,ale nakonec jsem to vsechno zvladli.
Uvidis,ze to bude dobry,chce to jen staraaaasne moc trpelivosti.Mozna mu ted chutna vic sunar nez tvoje,tak zkus davat vic prso,i kdyz s tebou bude bojovat. :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky