Jsem na dně:(

07.09.2008

Holky vše se vyvíjí asi tak.Chlap tu ještě nebyl před chvílí jsem s ním mluvila po telefonu.Od středy jsem zhubla 2kila celá se klepu v noci moc nepsím a je mi špatně nedokážu skoro nic dostat do žaludku a je řvu jak želva.Dlouho jsem přemýšlela co vlastně a chci.Většina z vás asi nepochopí co napíšu a možná mi za to budete nadávat ale napíšu to popořadě.byla jsem rozhodnutá že se rozvedeme včera jsem začala mít depky nehorázného kalibru a ...pokusím se být stručná do telefonu mi řekl(je ještě nalitej jak prase) že prý se k němu chovám jak dobytek a že prý mu všichni říkají jak to se mnou mohl tak dlouho vydržet a takový že se mám prý srovnat!že barák stavět nebude že jedině u nich podkroví.během dne-co nejdřív přijde s jeho mámou a probereme vše a já vlastně ani nevím zda budu schopná klepu se je mi zle a brečím a chce se mi zvracet.Vím že je to debil!ASl třeba jsem jsem po něm chtěla moc a třeba je to moje vina a můžu si za to sama ale MILUJU ho!nechci slyšet rady věty ser na něj což napíše asi většina ale chci vědět zda mám ustoupit s tím bydlení ?Jsem ta hrozná já?jer to moje vina?jedno vím jistě nechci ho ztratit.Jsem blbá jsem pitomá a nevím co ještě snad někdterá dokážete pochopit co cítím a jak mi je nevím jestli co jsem napsala dává smysl ale nějak neudokážu logicky myslet

a jelikož on byl přesně to samý co Zdenek tak nabídnul že by jsme mohli mít byl 3+1 po strejdovi co umřel podnájem a že by to bylo levné že jsem příbuzná ale je to ve ždirci což je docela prdel no:(ale myslím že i tak je to dobrá příležitost ale prý musíme dát co nejdřív vědět jestli to chceme zkusím to až se uráčí vyspat z opice a přijde přednést jako řešení bydlení a uvidíme

La_cherko, příšerko, tak hale, já si nemyslím, že jsi hrozná a že by to byla tvoje vina, to v první řadě, no a za další..jinak on udělal přesně to, co jsi měla udělat ty, nechat ho vycukat..to je jasný, že ten druhej to málokdy unese.. Skoro u vás myslím na manželskou poradnu, protože já neznám jeho pohled a evidentně on taky není šťastnej..tak co s tím..
Nechápu proč chceš barák, když ti nedává ani prachy, z čeho by jste asi stavěli, podkrový u nich se mi nezdá, s tchýní bydlet, to bys chtěla??
Vem si papír a sepiš si co cheš..měli byste se dohodnout na penězích a to vážně, takže 3t na dítě 3t na bydlení 3t na jídlo..zbytek ať si nechá..pokuď mu něco zbyde..to prostě musíte mít vyřešený..máte byt, tak na co se stěhovat tchýni...jednoznačně si to prostě sepiš, ať pak nejsi zmatená a klidně řekni, že jsi vyčerpaná z jeho chování a nemáš sílu, proto to máš napsaný..

ivka222

La-cheri,láska je potvora a umí bolet jsi prostě zamilovaná do blbce a tobě pomůže jen jedno,musíš potkat někoho kdo ti otevře oči a ukáže ti že se dá žít jinakHARMONICKY,ale tomusíš chtít a hlavně se včas odmilovat,někdy mi přijdeš jako nějaká patnáctka,ale já jsem taky žila devět let s člověkem kterej mně trápil sice jen psychicky ale bolelo to taky a dneska když se kouknu zpět tak vím že jsem promrhala 9 let života,ale jak říkám já potkala někoho kdo mi ty oči otěvřel ://: já tě chápu opravdu jo,jsi jen na něj zvyklá ať je jakýkoliv :r: bojíš ze změny????nebo jí prostě nehledáš???

Liduš, strašně ráda bych ti napsala, že se lidi dokážou změnit, ale nedokážou, možná na chvíli, ale mě nepřijde že ten tvůj by měl aspoň minimální snahu hleda aspoň na minutu chybu u sebe! Možná se k němu nechováš tak jak on si představuje, ale ono bys musela bejt úúúplně blbá aby jako chlapec nic neplatil a tys ho na rukou nosila! City jsou složitý a je těžký racionálně myslet když se takle chová někdo koho miluješ, ale tohle už není jen o vás dvou ale i o tom malým kterej na tom bude vždycky jen bitej!!!! Když bude mít takovej vzor tak se jako velkej bude chovat úplně stejně!!! Nejhorší, že se vždy trápí ten kdo má rád víc a u vás jseš to jasně ty!!! Držím ti pěstičky ať jseš štastná, ale mám obavu že s ním to nebude, ikdyž to budeš chtět udržet zuby nehty!!!

je těžký něco radit, do vztahu dvou lidí nikdo nevidí a nic nebejvá jenom černý, nebo bílý. Navíc nevim, jak jste spolu dlouho, jak dlouho máte problémy, jestli je to nějaká krize, kterou on řeší hospodou. Nebo jestli ty trable už trvají dlouho. Ale přesně, jak píše Simik, neřeš to s horkou hlavou. Jdi se projít s malym. Ale jeho mámu bych do toho netahala. Je fajn, že je na Tvý straně, ale moc nepomůže, když on bude cítit nátlak. A je jenom málo chlapů, který chtěj řešit problémy...to se radši uzavřou, nebo Ti řeknou něco, co tě raní. Hlavně aby měli klid. :( A já bejt Tebou, tak jdu fakt pryč a nejsem doma, až se vrátí. Ať se vyspí z vopice a pak si můžete v klidu promluvit.

janka.82

Holka zlatá, buď ho opravdu miluješ a nevíš, co děláš nebo tady chceš na sebe jen upozornit. Vždyť je to tu pořád dokola. Stěžuješ si na něj a pak se ho zastáváš.

jo a ještě se zeptám, když tam máma zůstane sama jak ten byt bude platit, když jí zůstane 1000,- to se asi bude muset taky odstěhovat ne?? a kam se pak vrátíš kdyby tě náhodou vyhodil?? a nájem v podkroví pak bude platit on nebo ty, nebo dokonce tchýně??

prosím tě: napiš mi pár jeho vlastností, a důvod proč ho vlastně jak píšeš MILUJE'Š??? nestará se o tebe a ani o malého, peníze ti nedává naprosto na nic, tak proč se k vůli takovému kreténovi trápíš? vždyť bys měla být ráda, že je pryč a že máš klid, někde čeká na vás někdo kdo se bude o vás starat jak se máte, a bude vám dávat penízky, aby jste nestrádali, né toto :n: :( promiŇ je to názor :w:

víš co ANO, běž bydlet tam kam on, chce, poslouchej ho na slovíčko i jeho matku, ale už si tady na něj nestěžuj, myslela jsem že už opravdu odejdeš, ale opět omyl, když tě to takhle pořád dokola baví, je to tvoje věc a tvůj život a jestli ho chceš prožít s tímhle idiotem tak ti přeji hodně štěstí a Sebíkovi vlastně taky, protože táta kterému je jedno co jeho dítě 4 dny dělá a a ni se neukáže stojí pěkně za hovno

Holka,ted jsi hlavne totalne psychicky rozhazena a tezko schopna nejakyho objektivniho rozhodnuti.Myslim teda ja.Nebudu ti rikat,aby ses na nej vysrala apod.Ty sama musis vedet,jestli on ti za to vsechno stoji.Ale chci se zeptat,jak bydlite ted,ze na nej tlacis tolik s tim domem?
Vis,chlapi nekdy taky potrebujou svuj cas a k nekterym vecem potrebuji dojit sami.Zkus si to vsechno jeste romyslet a zvazit pro a proti.Je to tezky,vim.
Vezmi malyho ven,zajdi treba za kamaradkou,procisti si hlavu co a jak chces ohledne toho bydleni.

In reply to by Simik

v bytě mojí mamky 1+1 inkaso měsíčně 7000 plus výtah a takový a mamka má výplatu 8000 a on nedává peníze mamka nemá soukromí spí vobýváku a malje s náma v pokoji a nedá se to jak finančně tak bvelikostně omlouvámse za to jak píšu ale jsemrozhozená že mi to ani nejse

Ahoj tvoje období ti nezávidím,ale vím jak ti je v podobné situaci už jsem taky byla akorát nechápu jednu věc proč by u toho měla být jeho máma-to je blbost. Pochopila jsem to tak,že by jste bydlely u jeho rodičů v podkroví-blbost to nikdy nedělej budeš chudák a stuj si za svým jestli tě má rád tak to pochopí.Držím palušky pa

Ahojky La_cheri, těžko soudit kdo jaký jste, to víte jen Vy dva. V klídku si sedni, zymysli se a začni u sebe....třeba opravdu je to Tvá vina a to že Ti tady píšem, aby jsi se na něj vykašlala, že je takový a makový....tak to je jen díky tomu co Ty nám tady o něm napíšeš, ale pravda může být jiná...třeba si oparvdu viděla chyby jen na něm, ale myslím si, že když je nějaký problém, tak chybují oba! Tak hodně sil a to správné rozhodnutí :h:

Tak nikdo ti tu nebude psát, že jsi blbá...
Já moc nevím o co jde, ale četla jsem pár tvých diskuzí ohledně manžela...jen nevím, jak to máte s tím bydlením.
Každopádně byste si měli promluvit, to je rozumný, ale proč přijde on ještě se svou matkou??? Tý po tom snad nic není ne? Tohle je váš problém. To jako ona bude mluvit za něj a nadávat ti, že jsi semetrika a že po jejím chlapečkoj chceš nějak moc, aby se postaral o rodinu???
A aby mi přišel ještě vožralej a nebo s kocovinou? To se mi taky nelíbí, měli byste být oba v klidu a v klidu si říct, jak a co bude dál a pracovat na vašem vztahu a nebo ho ukončit, když vás to oba tak trápí.
Já vím, je to těžký, ale tys určitě už zvážila, jestli ti bude líp s ním a nebo bez něho. Bohužel nic z toho co ti tu kdo napíše, ti nepomůže, tohle si musíš srovnat a rozhodnout sama...!!!!
Nenervuj se a přeju pevný nervy....a zkus sem tam něco sníst....já vím, je to těžký, ale zkus to...aspon ovoce, bude se ti pak líp i přemýšlet..uvidíš.....
Držím pěstičky, at to pro tebe a mimčo dopadne co nejlíp

In reply to by Wikina

perotože ted nemáme žáený probléma ona je na mojí straně a navíc je tu i moje máma a mylslím že z mého hlediska to bude lepší že my dva bysme nic nevyřešili že je potřeba aby u toho byl i i oni protože já mám pocit že se brzo složím

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka