Kojeni...poradite?

07.09.2008

Ahojte, potrebuju poradit..pred par dny jsme mela zanet leveho prsu,ted uz teploty nemam, zanet taky na ustupu,ale mam uplne skaredou ragadu na bradavce, tak nevim....mam dale normalne kojit(kojim s klobouckem) nebo mam kojit z toho zdravejsiho prsa a z toho jen odsavat nez se to zlepsi?

tak když kojíš s kloboučkem, tak dítku to nevadí, spíš jestli to nebolí tebe. když ne, tak bych normálně kojila a kdyby to bolelo, tak bych odsávala, ať prso neexploduje. jo a prý je dobrý ty prasklinky mazat bepanthenem.

In reply to by Tesa

diky, bepanthen mi bohuzel nevyhovuje, mazu nejakou mastickou na bazi vazeliny....no ani to neboli,ale zacne to krvacet a mlicko s krvi male asi chutnat nebude :( tak budeme odstrikavat, doufam,ze se to brzo zahoji... :dance:

Tak to vím poze jen z kurzu je teda bud možno použít klobouček nebo odsát anebom se to dělá tak,že prasklinka se při kojení dává mimískovy do koutku ust aby se to až tak nenamáhalo.Rychlé hojení přeji

Omlouvám se ale nevím co je ragada...pokud by asi mimísek vycucnul i něco jiného, tak raději odsávej, možná i pro tebe to bude příjemnější..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka