je tady skvělá Monča.K a její spol??????????????????????

ivka222
06.09.2008

hlásím se do ranní směny :a: ,děti hladový,všude bordel,nevytřeno,nadobího je plný dřez(zatím nemám myčku :s: )ale to nevadí jsem tady s vámi ;)

Tak já se taky hlásím do služby. Dneska je to den blbec ://: vemena nalité, muchy furt otravujou, vůl je v práci, bordel jako v chlívku a ani na tu pastvu se nedostanu :n: :w: A jak jste na tom vy kravky moje :c:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Máváš jak na prvního mája, ale nenapíšeš nic :s:
Dáváš Juráška hajat po obědě :'zz): Ptám se protože ta naše princezna od rána ještě nespala :00: ..nechápu, kde bere tu energii ://: Tak ji chci dát po obídku do pelechu a dát si takdy šlofíčka :///:

ivka222

In reply to by Darča

Jurášek vstává kolem osmé,potom jde spát kolem desáté a to spí tak hodinku,potom jde spát kolem jedné a ještě si scrupne kolem páté,a vše po hodince,(zhruba)někdy víc někdy míň

In reply to by Monča K.

Malá vstává kolem půl osmé. Když jdeme dopoledne na procházku, tak jí celou prospí :'zz): a pak usne tak kolem třetí odpoledne (tak na hodinku a půl). Ale, když jsme dopolko doma, tak nespí :n: a usne tak kolem té jedné, druhé :00: a to tak na hodinku a půl. Je to nějaký čilounek, no po mně určitě není ://: ......já jsem medvěd :'zz): :s:
No jooo, jenže nejhorší je, že ona tak spává už od jednoho měsíce :n: , to mi v půl roce už nebude spát vůbec :(

In reply to by Darča

Nebuj, pak se unaví a bude ti spinkat :ww: ...malá vstává o půl sedmé, pak jde spát kolem devíti i na dvě a půl hodinky, nebo taky jenom na hodinku a pak po obědě kolem půl druhé a spí tak do tří, nebo do půl čtvrté a pak až večer:-)...když se ale něco děje dopoledne, nebo jsme u našich, tak to nee, spinkat se nebude, a jenom blbnout s dědou...to je její :c:

tak já jsem asi opravdu skvělá, oběd uvařen, vytírala jsem večer, nádobí v myčce, děti si hrají, a já se hlááááááááásííííííííím

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka