Bubák straší :-)

05.09.2008

Ahoj holky, tak jsme v úterý měli dva týdny, jak se trošku ztratila žloutenka tak Bubáček ožil, což bohužel obnáší pravidelně několikahodinový křik ráno i večer, ale co už :) Domácnost je v katastrofálním stavu a jestli se mi miláčka nepodaří do dvanácti uspat, bude přítel zase o hladu až se vrátí z práce. To nemluvím o svém vzhledu - fuj pleť, mastné vlasy, břicho jak po porodu :///: a prsa vytahané, nevyspaná...no krása... a stejně bych neměnila. Stačí pohled z očí do očiček a vím, že to všechno stojí za to.
Jak bojujete vy?

Ahooj, no tak ja jsem na tom stejne, nebyt u tchyne, tak o mojeho pritele taky neni postarano!! Nedelam nic jinyho nez prebaluju, kojim, uspavam a peru!! Nemluve o mem vzhlede....ale dneska mi pritel navrhl ze mam se objednat ke kadernikovi...tak na me asi uz nemuze koukat...hehehe....jo a to jsem zapomela o mym malym, ze s tim krikem jsme na tom uplne stejne!!.....holt to tak je, ono se to ustali casem

Ahooj, no tak ja jsem na tom stejne, nebyt u tchyne, tak o mojeho pritele taky neni postarano!! Nedelam nic jinyho nez prebaluju, kojim, uspavam a peru!! Nemluve o mem vzhlede....ale dneska mi pritel navrhl ze mam se objednat ke kadernikovi...tak na me asi uz nemuze koukat...hehehe....

Jejda, tak to se mám na co těšit.... hahaha... malá měla taky žloutenku, dokonce byla v porodnici pod lampou, a to jen spala a spala... ani pít nechtěla... zato teď, co už se to zlepšilo, tak saje jak drak... až by mi prsa snědla, kdyby měla zuby... zatím máme týden, tak jsem zvědavá, co mě za týden čeká... teď ji akorát nakojím, ona u toho usne a spí až do dalšího kojení... mám se začít bát???
No a o tom břiše nemluvím... jako by ani nebylo moje... snažila jsem se ho zatáhnout, ale poslechla mě jen horní polovina a ta spodní si zůstala na svém... no síla... až bych brečela... ale zato stačí fakt podívat se na tu moji princeznu a hned jihnu, slza na krajíčku, jak jsme si ji udělali krásnou... ach jo... to je láska... tomu se nic nevyrovná...

In reply to by Blue Jane

No já tě v žádném případě nechci strašit, ale u nás to bylo přesně tak...žloutenka, lampa...Bubák hezky spinkal, v noci jsem ho musela budit, aby se nakrmil..ale teď je to čím dál zajímavější :) Ale holčičky prý na prdíky tolik netrpí, tak třeba tě to mine.
Co se týče bradavek, několik posledních nocí jsem u kojení brečela bolestí, vážně jsem uvažovala o tom, že se na to vykašlu, že mi ta bolest za to nestojí. A včera jsem si koupila chrániče a je to úžasné. Pořád je to trochu cítit, ale je to nesrovnatelná úleva :dance:
Dneska jsem se domluvila s tchýní, že si bude dopoledne chodit pro malého a vezme ho na procházku (už je v důchodu, tak má čas), to by mi mohlo taky pomoct.
A co jinak ta tvoje princezna, dávala jsi někam fotečky???

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka