Opět nic! 3.měsíc v tahu!

04.09.2008

Tak a už toho mám plný zuby. A tak tu sedím nad labruscem a skoro brečím. Do pr...e, plodná jsem, tak co je? Tomášek vznikl sice v 18ti, ale hned po vynechání a v podstatě okamžitě! I když u porna.. Já toho mýho chlapa miluju a vím že i když mě utěšuje a snáší tu moji vzteklost, vím, že je taky unavěný! Začátek školního roku a je toho vážně dost! Když už člověk z ušetřených peněz poplatil dovču a tábor, když už má člověk zařízený byt, ta škola je šílená! Stojí stejně, jako dovča! Já vím, chci pro to dítě to nejlepší. Ale to jsem odbočila! Sám navrhl (je to pár týdnů), že půjde na spermiogram. Sám navrhl sex obden (ač má sex mooooc rááád..). Chce to dítě, a vím, že je mu to líto. Jdu na preventivku před ovu. Gynda je sice starší pán a nerad řeší ptákoviny a nehraje si na psychologa, ale já tajně doufám, že nám pomůže. Holky, mě se chce vážně bulet!!! Ale to bude mensesem a hlavně, zítra to bude lepší! Už plánuju, jak to nebudu plánovat. Jak si začnu měřit teplotu 10. den a jak přestanu 4. den po ovu.. jak si jí pak budu měřit ob den a jak to budu mít na háku! V práci mají ze mě prču (a já ostatně ze sebe taky), že budu ta mamina, co bude lítat k doktoru s každou blbinou (barva kakání atd..). Že když jsem měla Toma, byla jsem mladá a tak jsem to nežrala.. ale teď, když si to vychutnávám už teď, to bude se mnou k nevydržení! Zasmála jsem se, že to souhlasí a že se za to nestydím. Jen já vím, že co potřebuju, dovím se z knížek a netu (v čemž prý budu zabraná furt a nebudu mít čas na řvouna..). No, smáli jsme se. Ještě, že mám bezva práci s bezva lidmi kolem sebe a super chlapa, s kterým jsem šťastná. Uff, a to díťátko snad přijde.. i s pomalými spermiemi.. Takže všem snažilkám: Pevné nervy a hooodně málo času na sebe a hooodně času na ostatní koníčky! Jdu si pro něco na zub. Tlustá už jsem, tak co.. (menstruační syndrom - pocit obezity - kdyby jen pocit..no a.. ach jo!) PAPAPAPAPAPAPA

My jsme se s přítelem snažili asi půl roku. Už jsem kolikrát přemýšlela, jestli vůbec mimi mít můžu a po půl roce jsem to přestala řešit a ani už jsem na to tak nemyslela, už jsem pomalu ani nedoufala že mimi bude a najednou to klaplo :one: Ono se říká že se na to nesmí tak myslet, ale kdo by na to dokázal nemyslet, že? :n:

ahoj, tak takhle mě po ránu už nikdo dlouho nepobavil...teď ne, že by bylo k smíchu to co píšeš, ale jak to píšeš...myslím, že jsi se trefila do pocitů všech snažilek..my se snažíme 8 měsíců a taky zatím nic..každý měsíc je mi to líto...ale co, ono se nám to jednou podaří..tak hlavu vzhůru a přeji hodně štěstí

In reply to by schatzeli

Jsem ráda, že jsem Tě pobavila. Já takhle píšu furt. A je hrozně fajn, když to někdo pochopí. Mezi námi: U nás to takhle vypadá i při hádce.. On nasratý do ruda a já se pochychotávám, protože přemýšlím podobně, jako píšu! Tvůj komentář mě moooc potěšil. Přítel tvrdí, že mýmu humoru nikdo nemůže rozumět. Ptám se: A ty tomu rozumíš? On: Rozumím. Já: Tak vidíš. On: Ale tomu třeba rozumím jen já. Já: Myslíš jako, že jsi nejchytřejší? On: Neee, to neee..Já jsem normální. Já: Tak že je můj humor blbej? On: To už vůbec neee! Já: Takže to znamená že průměrní lidi tomu rozumí... On: Tak jo, asi jo... :-D. Chudák..

ivka222

holka ty jsi ale blázen :s: po třech měsících takhle truchlit :s: neblázni já na prvního kluka nemusela čekat vůbec,na druhou holku jsem čekala jeden dlouhý rok a na třetího kluka jsem čekala přes tři měsíce,nebul,hlavu vzhůru a pěkné snažilkování s prima lidma kolem sebe :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka