Ahojky Děvčátka!!! Včerejší sběr brambor byl pěkný opruz.....

05.09.2008

..... :00: :00: :00: . Nejen, že chvíli pěkně pršelo a foukal vítr, potom zase pařilo sluníčko, naši ještě přebíraly brambory podle velikosti... ://: ://: ://: . No to bylo něco pro toho mýho, se to neobešlo bez připomínek a narážek... :///: . Majdinku vozila prababička a když se přihlásila o papču, tak jsem byla ušetřena dalšího přebírání brambor... :one: :one: :one: . Tak nás děda naložil, naložil pytle s nasbíranýma bramborama a jelo se. Jo a nemáte někdo zájem o brambory za 4kč??? :s: :s: :s: . Venku je tak hnusně... :( . Budu muset asi žehlit, mám tu pořád plný koš.... :( .

Ahoj Danko :a: , tak jste to nakonec zvládly skvěle, i když to počasí bylo vážně na prd, my jsme odpoledne vyrazily s kámoškou s kočárama, procházka sice pěkná, ale na střídačku sluníčko a déšť a já jsem nenašla deštník, takže jsem mokla... naštěstí pláštěnku na kočár mám, takže Kristýnka byla v suchu... Já bych o brambůrky zájem měla, ale asi by se mi nevyplatilo přepravný, mám to k tobě krapet z ruky. V něděli možná pojedu s miláčkem na Orlík balit karavan, ale to zase budeme mít plné auto krámů a mimísích propriet, tak z toho taky nic nebude :n: O tom žehlení mi povídej, pořádně se mi to tu nakupilo a já místo toho, abych využila chvilek, kdy mi dítě spí takdy zase drbu :00: Když mě se do toho taaak nechceeee :n: jsem unavená jako :dog: a odpoledne mě čeká obr prochajda :/;x:

ahojDanko,teda te obdivuju.....to by pro me nebylo.Jinak jsi s minule ptala na cestovani v metru....myslim,ze metrem je to pohoda.horsi jsou tram....ale do metra se dostanes dobre.

In reply to by terinka

Tak to je super, že dostat se do metra je v pohodě... :one: . Nevíš náhodou, když přijedu na Masaryčku, jaké metro jede na Zlíčín??? Já vůbec nevím??Mám trošku strach s malou takhle cestovat, ale zase touha vás vidět a poznat, je veliká.... :) :)

In reply to by terinka

na těch nádražích a metrech bývá, ale to asi už moc přehánim.... :///: . No každopádně já Tě taky mooc ráda uvidím, a malou Terinku i ostatní ráda poznám, ale ještě nejsem úplně rozhodnutá...

ahojky Danko, u nás na vesnici se taky vybírali brambory ale já jsem toho už ušetřena, mi už od minulého roku nesázíme :) ale taky je tu kupujeme za pár korun. Já jsem je vybírala před čtyřmi roky a to jsem byla těhotná, s pupkem to bylo fakt něco :00: no jo malá už pláče jdu krmit :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky