Perný týden

05.09.2008

Ahojik holciny jak se tady mate?Tak ja jsem zjistila ze cely tyden jsem tady byla prihlasena a pritom jsem tu vubec nebyla :00: Snad jste se meli lip nez ja.Mela jsem mooc narocny tyden.O vikendu jsem mela u nas babicku s dedou, v pondeli tilacka po meste,z utery na stredu u nas spaly kamosky protoze jedna nasupuju k nam na vejsku,vcera znovu litacka a dneska si musim jit do prace pro penize.Hruza uz si chci trosku odpocinout.Ale nevim kdy protoze zitra jedeme na vylet a pak na vecu.Takze to mam zase cely nabity.A co budete delat o vikendu vy?

Tak to si měla pěkně nabitý, ale lepší, než sedět doma na zadku, né??... :s: :s: :s: . Já jsem včera byla na bramborách, takže žádná sláva.... :///: :///: :///: . Dneska asi budu zase žehlit, zítra asi pojedu k rodičům, taková ta klasika... ;) .

In reply to by Danka

Ahojim Danko,no jak se to veme.Ve stredu uz jsem nemohla ani chodit jak jsem byla utahana.Ale zase kdyz jsem doma tak aspon stiham uklizet.Mam tady haldu pradla a vubec se mi do toho nechce.A my jsme kazdy vikend v cudu takze to muzu udelat vzdycky jenom v tydnu.Tak to ti moc nezavidim brambory to je blba prace.

In reply to by blondyna

.... :s: :s: . Zítra bude hezký den, na něj se těším, má být teploučko a budu u rodičů, mamina tam bude mít tatku a tak bude zase vyvářet dobroty.... :hu: . Jen ten dnešek nějak překlenout, tím žehlením a poletováním okolo Majdinky.... :h: Ona pořád spí.... :00: :00: . Musím se na ní jít taky podívat... ;) .

ahojik Veru,teda to ti verim,ze by jsi uz chtela trochu klidku.My se stehujem,takze balime a v nedeli jedem do Prahy.Takze ja to mam taky narocny.

In reply to by terinka

Ahoj Teri tak ty to nemas taky jednoduchy kdyz jeste do toho balis veci vid.A jak to bedete delat s nabytkem aby jste ho prevezli do novyho domecku.Aspon ze si u rodicu trosku odpocines, pohlidaji ti Terezku a muzes si jit na chvilenku lehnout.Kdy se budete stehovat?

In reply to by blondyna

takze dneska dorazi rodice dodavkou a v nedeli razime zase tu dlouhou cestu do CR......jinak nabytek nemame vse kupoovali oni jen jedno kreslo je nase a detska postylka a prebalovak no a do Skotska neberem nic jem osobni veci.

In reply to by terinka

No tak to mas skvely.Snad uz v tom Skotsku zustanete na furt.Takovy stehovani je na prd.Me stacilo kdyz jsme jezdili 10km od rodicu do bytu natoz jeste vetsi dalku to bych se asi zblaznila.V tom te moooooooc obdivuju.A co jinak ja se vam vede.Uz Terinku netrapi prdiky?

In reply to by blondyna

smlouvu tam zatim do konce roku a pak se uvidi jest tam jeste zustane.Ale stehovani nas asi jeste ceka....Terince uz je lip,ale stejne rano a vecer ji brisko boli....je to lepsi,ale dobre uplne ne.Snad zvladne tu cestu zase chudinka.A co Vy jak Michalek?

In reply to by terinka

ja myslim ze ji zvladne dobre.Kdyz to beru podle Misky tak tomu se ve vajicku moc libi a hlavne kdyz je rozjede auto to je uplne ve svym zivlu.My se mame skvele.Miska uz mesic sedi sice ho pridrzujeme ale sedi,ukecanej je po mamce :///: dokonce se uz si sam obrati na bok takze za chvilku uz se sam otoci.A uz by taky chtel list protoze uplne zveda prdylku ale s rucickama si jeste moc nevi rady.Dokonce se uz i smeje nahlas.No proste mi dela samou radustku.Ale uz se taky dokaze poradne vztekat kdyz se mu neco nelibi nebo kdyz nemuze nekdy vecer usnout.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky