Problémy s kojením

05.09.2008

Ahojky holky, chci se zeptat: Asi dva dny co plně kojím se mi vždycky malá v průběhu kojení odtrhne někdy třeba 10x od prsu a začne brečet, pak se zas přisaje a pije dál, a pak zas a zas a pořád dokola...začíná mi už z toho hrabat,nevím co dělám špatně, snažím se být u toho klidná, pohodlně si sednout, hladím ji u toho, ale nic nepomáhá, dělá mi to pořád a kolikrát už mě chytí nerv že se mi chce brečet, jelikož mě to i bolí jak se pořád odtrhává a už tak mám citlivý prsa a kojení mě samo o sobě bolí a když dělá tohle, tak je to na mašlu...tím pádem že jsem nervozní já tak přítel mi začne říkat at nenervím - chtěla bych vidět ho.......stává se vám to taky?? poraďte prosím co s tím...děkuji a přeji hezký den.... :a:

dělá mi to, když ho trápí prdíky, tlačí nebo si potřebuje odbrknout. většinou ho na chvíli dám na rameno, odbrkne si a pokračujem. no, když tlačí, tak ho nechávám . jo a někdy to bolí,když stiskne a trhne hlavou auau

Tohle mi malej dělá taky, ale jen občas a zrovna když ho trápí prdky. Kroutí se u toho a furt se mi odtrhává, asi to chce trpělivost :)

ahoj, mě tohle malej dělá na konci kojení a nebo když ho po krknutí znovu přiložím, tak mi dává na jevo že v prsu už nic není :cc):

Ahojky, viď..můj muž mi taky říká, že by se chtěl starat celej den o miminko, ale že to miminko umí celej den prožvat, že ho musí nakojit, což je prostě vyčerpávající a ještě do toho stihnout spoustu jinejch věcí to nevidí...
Každopádně já si myslím, že malá má prdíky, oni si tím sáním pomáhají...

ahojky, verča to občas dělá taky. Když jí něco trápí, tak mi u kojení občas pláče. Ale nevim, jak tomu pomoci. Bohužel. Jedině, jestli nechceš zkusit odstříkat a dávat to z flašky nebo stříkačky, aby sis trochu odpočala. Ale jinak bohužel nevim. Snad se to spraví.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky