OD KDY Z POSTÝLKY DO POSTELE?

04.09.2008

AHOJKY HOLKY CHTĚLA JSEM SE OPTAT HOLEK CO UŽ MAJÍ VĚTŠÍ DĚTIČKY OD KDY JSTE PŘESOUVALY MIMÍSKY Z POSTÝLEK DO NORMÁLNÍ POSTELE PRO DĚTIČKY?DĚKUJI

Ahojka. No tak hlavně ať nedopadneš jako my :r: Berušce budou tři roky, spí v postýlce ( to by ještě nebyl problém ) a to s námi v ložnici. A teď budeme mít co dělat ji za pár měsíců přesunout do pokojíčku, než se narodí mimi. Pořád jsme měli dost času a přišlo nám to v pohodě a teď mlátím hlavou o zeď. :r: :r: :r:
Jinak v postýlce není problém spát dokud nebude malá ( ve spánku totiž strašně cestuje a z postele je hned dole ) ...... my vyndali tři přední tyčky a tak ven a dovnitř může sama. Jen to chce ten přesun do jiného pokoje.

In reply to by buráček

No tak to bude u nás ještě zajímavé sama jsem na to zvědavá.Budeme ji chtít nechavat samou,al nevím přesně od kdy,ale budeme pěkně v pr... budeme muset spát v obýváku na rozkladací rohovce,ale budu muset vždycky budit manžela at se přesune pač abych mohla fungovat máme propojenou kuchyn s obývákem a to ještě dvojfutrama takže by to ani jinak nešlo aby se třeba po šichtě vyspal.No uvidíme děkuju za nazorek:-)

Ahoj Miky :a: ...no my nemáme velké dítě, ale už jsme tu naší cácorku přesunuli a rovnou do manželské postele :!k:

In reply to by Morče (neověřeno)

Morčátko děkuji za odpověd.Naše princezna má sice teprve 5.měsíců,ale na informovanost není nikdy pozdě než by se mi to zase vykouřilo z hlavy :s: :s: :s: :one:

In reply to by Morče (neověřeno)

Počkej ty myslíš že ji chci jako už dát do postele?Neeee pokud jsi to tak pochopila.Měla jsem za to,že tak kol dvou let,ale nebyla jsem si jista.Jinak naše malá nemá vůbec problémy usnout sama a nebo myslím,že by zvladla v poho spát i sama,ale zase je to pak jak je větší jinačí tak to měla švagrovka,ale to dítě si stejnak nakonec zvykne.My to zatím tak udělat nemůžeme máme 2+1 a tohle se řeší špatně,ale stejnak nás to do budoucna nemine

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka