Na pár měsíců se loučím

03.09.2008

Ahojky holčiny tak se s vámi na nějakou dobu rozloučím jako snažilka a budu na vás jen koukat...po týdnu meškání MS dnes dorazila,takže mám za sebou rok snažení bez výsledku :00: . To sice není hlavní důvod mého rozloučení.Loučím se protože mě čeká nástup do práce a přes zkušební dobu se mi otěhotnět nezdá fér.Tak se ke snažilkám vrátím někdy začátkem nového roku nebo na jaře.Budu sem nakukovat denně to bych nevydržela jsem tu na to moc závislá :s: .Všem snažilkám držím palečky ať otěhotní co nejdříve.Mějte se :a: :a: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahojky já tě také sleduji a vím co se ti přihodilo......já půjdu doufám jen na ranní.nebudu těhotnět,ale HA brát nebudu potom co mi provedla s cyklem raději ne a hlavně mi nedělá dobře na játra,budeme používat kondomy ;) jo a díky za hezký slova

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahojky já tě také sleduji a vím co se ti přihodilo......já půjdu doufám jen na ranní.nebudu těhotnět,ale HA brát nebudu potom co mi provedla s cyklem raději ne a hlavně mi nedělá dobře na játra,budeme používat kondomy ;)

Tak ať se ti v práci daří.Po roce je nějaká změna potřeba,krátší pauza ti prospěje a třeba najust otěhotníš ;) .Tak někdy ahoj :a:

Ahoj Hani, to mě moc mrzí že to pořád nevyšlo já taky začala už 10 měsíc a nic, tak aspoň držím palce ať se daří v nové práci a mimišek potom už přijde sám, měj se krásně papa.

Ach jo, Haňule! :( Taky sem už chodím málo, ale teď přidat příspěvek prostě musím! Ať se ti aspoň v práci líbí! Naštěstí to uteče jako voda, bude jaro a nebudeme vědět, ani jak :) No a mezitím nás třeba i překvapíš, příjdeš na jiné myšlenky atd... no kdoví, jestli potom vlastně mezi nás zabroušíš.. ;) Já tady budu stopro, takže držím ti místo - i když bych byla radši, kdyby už v jiné skupině. Tak se měj moc moc hezky a telefony na sebe máme, kdyby něco ;) Hani, páááááá :a:

Haničko to je mi líto. Byla jsi první kdo se tu se mnou začal bavit a zapojil mně do závislosti. Tak doufám, že tu bude pravidelně chodit a budem spolu drbat tvou novou práci, chlapa a Anetku. Moc by si mi chyběla, kdyby si to tady zabalila.

Haničko, přeju ti, aby se ti v práci moc líbilo a neboj...ono to potom dopadne a ani nebudeš vědět jak...my na tebe budeme čekat:-)

Tak hodně štěstíčka :k: . Ta doba bez snažení uteče jako voda a brzo zase budeš tady s náma jako snažila a zanedlouho jako těhulka :a: Opatruj se :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka