Utíká to jako voda:-)

03.09.2008

Ahoj holčiny, tak dneska vstupujeme s mrňouskem do 30 týdne :cc): , utíká to jako voda...........Porod tu bude brzy :00: :||):

Renci, to máš pravdu. Ja vstupujem do 30tt v piatok...mám pocit, ze to snad ani neeni pravda :s: a to este nemám nic kupene..teda oblecenie nejake ano..ale inak nic :)

ahojky gratuluju k 30tt,uz se to fakt blizi,je to sileny...me to moc neutikalo,ale ted hrozne rychle,prijde mi ze porad jen chodim do poradny a tydny leti jako voda.Dnes jsem uz 32+3tt,docela sila,uz si rikam ze to muze brzy byt,uz se tesim az bude mimi u nas....Bojis se porodu?

In reply to by Zaneta

Já právě chodím do poradny každých 14 dní a podle toho vidím, jak to letí. Porodu se bojím celkem dost, čím víc se to blíží, tím víc mi to jako dochází, že mrňousek musí někudy ven :s: . Já se teda hlavně bojím, aby nenastaly nějaké komlikace nebo aby prostě všechno dobře dopadlo! Ty se bojíš?

No to mi povídej, letí to jak splašený :00: Včera už jsem dostala v poradně seznam věcí do porodnice, tak mi začalo docházet, že to nebude tak dlouho trvat a miminko bude s námi doma :e): Máme to holt za pár, tak se opatruj a měj(te) se krásně :a:

Ahoj, máš pravdu, utíká to jako voda! Ze začátku se mi to vleklo, ale tak od toho 22tt to začalo utíkat a utíká to čím dál rychleji, já už jsem ve 37tt!

Ahojda, jestli ti to utíká jako voda, tak se říká že čím víc se to blíží, tak se to víc a víc vleče :D

Ahojda, jestli ti to utíká jako voda, tak se říká že čím víc se to blíží, tak se to víc a víc vleče :D

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky