holky, stal se zázrak :-)

03.09.2008

nestíhám vycházet z úžasu.... včerejší den toho mýho loupežníka stál za prd, pořád jen řičel a vytrapoval a noc? naprostý opak. v devět jsem ho uložila a vzbudil se o půl třetí a pak a půl šestý....teď, pravda, trochu pobrakává, tlačí ho bříško, ale z větší části spí. holky, doufám, že už to tak zůstane :-)

Já to tušila,že chlapec dostane rozum a veme tě konečně na milost! :s: Tak si přeju společně s tebou,ať se to Tondíkovi zalíbí a chrupe v noci jak medvídě! :'zz): :e):

Teso, moc bych ti přála, aby už to takhle oníčkovi zůstalo.....ale asi se tak nestane, já se taky vždy raduju, že mi malej spinká pár dní třeba ceý noci a potom zase nic...ale užívej si to, dokud to tak je ;) :h:

tak si to vychutnavej a uzivej :) nez si to loupeznik rozmysli :///: nene, preju ti aby tomu tak nebylo a meli jste krasny den aby jsis odpocala po tom vcerejsku :a:

taky bych ti prala, aby jsi mela klidne noci. ja to svoje neco zatim mam jeste v brisku a jeste tam chvily zustane, ale uz ted myslim na to jestli budu mit bezesnne noci ci ne. jsou hokly ty rikaji ze jim mrne snad od sameho zacatku pres noc chrni az do nejakych 6hodin. ja nevim jestli je necim nelevaji :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka