39. týden

02.09.2008

Tak jsem dneska byla na kontrole v 39. týdnu a pořád se nic neděje :\/: . Teda asi, protože pan doktor mi jenom prohmatal břicho a řek, že hlavička tam je. To jsem ráda. Já už se bála, že náš Kuba žádnou hlavu nemá :ww: . Vy tu pořád píšete, jaký máte CS a já to pořád nevím, protože mě prostě už dva týdny vnitřně nevyšetřovali. Ale monitor nám pan doktor pochválil :°: . Že prý má miminko za jedna :°: . Pak se se mnou rozloučil slovy tak za týden a nebo možná u porodu. Tak si pak mám vybrat :00: .

janka.82

Ahojky. Z toho si nic nedělej. Dneska jsem 38+1tt, včera jsem byla na kontrole a taky mi dr. skoro nic neřekl. Prý jestli se chci na něco zeptat. Zeptala jsem se jenom, jestli k němu půjdu ještě na kontrolu a byla jsem ráda, že už můžu jít domu a na tu důležitou věc, jak to vypadá s porodem, jsem se taky blbec nezeptala :n:

In reply to by janka.82

Hmmm.Takže to bude asi normálka. Ale přeci jenom jsem u něj byla asi 2 minuty. To mi příjde nějak málo. Ne, že bych tam chtěla strávit celej den ( ten si musím nechat volnej na monitor, protože tam to teda fakt moc nefrčí :-g( ) , ale přeci jenom mám dojem, že to tam maj krapítek na háku :( .

In reply to by janka.82

To já už byla v porodnici potřetí. U nás se chodí od 36. týdne. No vidíš. Na to kdy jet do porodnice a jestli si volat 155 nebo maj oni nějaký jiný číslo jsem se taky chtěla zeptat. Ale nebyl čas. Sotva jsem dosedla, už jsem skoro zase šla. Ale snad vědí, co dělají. Koneckonců chodím k Apolináři, tak by to měly bejt kapacity. Příště si ty otázky asi napíšu a neodejdu, dokud mi na ně neodpoví :ww: .

janka.82

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky. Já žádný příznaky zatím nemám. Sem tam mě teda taky pobolívá v podbříšku, ale spíš to jen cítím, než by to bolelo. A v noci spím jak zabitá, takže abych porod nezaspala :? :!k: Jo, a v kříži mě bolí furt.

janka.82

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já už mám postýlku připravenou ;)

In reply to by janka.82

Já taky :°: . Ale dámy, taky máte tak velkou peřinku? Ta moje je větší než celá postýlka. Tak nevím, jestli mu jí vůbec budu dávat, protože ji tam nenarvu :\/: . Asi ho budu dávat jenom do takovýho toho spacáku.

janka.82

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Taky mám velikou peřinku, ale vejde se mi tam v pohodě. Jo, už ji mám i povlečenou. Je to už prostě připravené ;) Já mám plínek 30ks. Nevm, kolik jich budu muset dávat a to se neztratí ;) My se necháváme překvapit, tak ještě nevíme a já jsem z okolí Mladé Boleslavi.

janka.82

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já pojedu nakoupit. Taky jsem se chtěla rozloučit. Tak děvčátka- papa, děkuji Vám za hezký pokec- musíme to zopáknout ;) :a: :a: :a:

In reply to by janka.82

To my budem dávat papírový plíny. Včera jsme je byli koupit a jsou pěkně drahý :00: . Ale je na nich medvídek Pú a to jejich cenu vysvětluje :ww: . Taková krása přeci nemůže být zadarmo :ww: . Látkový mám jenom na různý utírání, slintání, do kočárku a do postýlky.

janka.82

In reply to by Lucky78

Luci, ale nevíš, jak na tom bude mimi s nožičkama. Pokud Ti dr. určí dávat široké balení, budeš muset dávat i látkový. Já taky mám v plánu dávat papírový, ale třeba bude potřeba dát do toho ještě látkovou ;)

In reply to by janka.82

Nožičky mi dělaj trochu starosti, protože já jsem nosila řemínky a brácha musel mít tři plíny. Ale doufám, že Kubík bude mít nožičky v pořádku a nebudou potřeba ani ty plíny.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já jsem pořízovala výbavičku podle nějakýho seznamu z netu a tam těch plín bylo napsanejch 20, tak jich mám 20 a doufám, že to bude stačit. Já jsem z Bráníka. Mám to sice blíž do Podolí, ale bydlíme tady teprve dva měsíce, takže už jsem se před tím zaregistrovala u Apolináře. Taky jsem na něj slyšela spoustu chvály, takže se mi zdál nejlepší. Ale na září je tam pěkně natřískáno. Doufám, že nebudu rodit někdě na chodbě :ww: .

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Mě se ptala moje gynekoložka, kde rodím, tak jí to řikám a ona se docela dlouho smála a pak z ní vylezlo, že tam měla rodit taky a nakonec zkončila někde v Benešově či co. Děsivá představa :O .

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Protože všude bylo plno. No pořád lepší Beroun než rodit někde cestou v sanitě :ww: . Ale přesto bych radši toho Apolináře. Tam mě alespoň manžel najde. V neděli jsem ho tam dotáhla na procházku, aby věděl, kde to je :°: .

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak nazdárek a někdy zas pokecáme. Třeba se sejdem v Benešově :ww: .

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak bych řekla, že máš poslíčky. Ale třeba je to známka blížícího porodu. Mě teda semotamo tvrdne břicho a občas mě taky trochu bolí břicho jako při menstruaci, ale vždycky to přestane a nic z toho :\/: . Taky mám krapet strach, že to nepoznám, ale snad to odhalím dřív, než bude pozdě kamkoli jet a nestřihnu si prima porod doma :ww: .

janka.82

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No, to snad né- nestraš :O

In reply to by janka.82

To by snad už vyvolávali ,nebo ne :? ? Já si pořád říkám, že když jsem měla bezproblémový těhotenství, mimino přibíralo přesně podle tabulek, všechno se mu vyvíjelo kdy mělo, tak bude mít tolik slušnosti, že vyleze tak, jak jsme mu to naplánovali :ww: . Pěkně se 15. ráno třeba okolo desátý vzbudím po krásně prospinkané noci a začnou mi kontrakce. Samozřejmě bezbolestný, zavolám si pěkně sanitku a za hodinku, maximálně za dvě bude Kuba venku :||): .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka