Maminy po porodu poradite?

02.09.2008

Holciny co uz mate po porodu....
Ted se tu dohadujeme, jestli je velkej a bolestivej problem si po porodu dojit "na velkou".
Mamina tvrdi, ze po porodu a po nastrihu na zachode brecela bolesti, ze mela problem vubec si dojit.... a ze dostavala gutalax.
Me ted v lekarne rekli, ze vubec zadne projimadlo se u tehotnych a kojicich nesmi....
Tak se se mnou prosim podelte....
Slo vam to bez problemu? nebo si mam sehnat neco projimaciho?????
Predem moc dekuju za reakce....

Já problém neměla hned jsem šla 2 den kdo nebyl do 4 dne dostal nějakou medicínu a dobrý. Osobně nejsem zastánce projímadel a podobných věcí stačí když se budeš cpát ovocem a jde to samo!!!Jinak nástřih jsem měla dost velký ale bylo to v poho

mě se nechtělo a začlo se mi chtít až 4. den. Pokud se do 4dnů nevykadíš, tak se nic neděje, ale pak ti dají kdyžtak čípek. Já ho dostala a prý může působit až za 12hodin a já šla kadit už za hodinu a pak ještě jednou. Asi to bylo o psychice. Kdybych si ten čípek nedala, tak se asi nevykadím, ale že jsem ho měla, tak to šlo samo :) Trochu to bolelo, ale nebylo to tak hrozný. Ale doma mi to pak vůbec nešlo a dokonce jsem to měla taaak tvrdý, že mi to nešlo vykadit a to byl pak porod č. 2!!! Přítel mi šel druhej den pro jistotu koupit do lékárny čípky, co můžou kojící a pak už to bylo v pohodě!

ja kapanek problemy mela,ale chodim tezko i normalne,takze sem si pro jistotu koupila v lekarne Glycerinovy cipky...ty nabizej i v porodnici.....

tak já to mám ještě hodně čerstvé :///: Šla jsem až 3.den, hrozně jsem se bála, že mi rupnou stehy, ale mě už se chtělo tak moc, že jsem opravdu ani tlačit nemusela a bylo to OK :00: :///: Jinak nám v porodnici nabízeli nějaké čípky, tak asi nějaké projímadlo... :a:

máš spíš strach o stehy, tak se bojíš. Jdi až se ti fakt bude chtít, abys nemusela tlačit. Problém to nebyl a to jsem poprvé byla natržená až ke konečníku, ale nic příjemnýho. Pomohly mi hodně kompotované švestky...Ivča

tak ja nastrih mela sla jsem uplne v poho.....jako citila jsem trochu tahani,ale nic vaznyho.A byla jsem na wc hned druhy den :s:

Ahoj Hani. Tak já šla po porodu na záchod poprvý po 3 dnech, ale to j úplně normální. Trvalo mi to sice déle a úplně příjemný to nebylo, ale celkově bych to zhodnotila, že to nebyl velkej problém. Pak už to bylo v pohodě. Ale nybylajsem nastřižená, měla jsem jen pár malejch stehů :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka