Kdyby mi nerostl pupek ,tak ani nevim ze jsem tehotna:o))

02.09.2008

Ahoj holky..jak se mate takhle pri uterku??Já nic moc,manzel spi po nocní a ja se nudiiim a musim byt jak myska:o))
Ale ted k veci..me kdyby nerostl pupek jak meloun a moje dite by me aktivne nekopalo,tak ani nevim ze jsem tehu.Na malou se rozne tesim!!!!!!Uz mame skoro vse nachystane.Ale nak to tehu moc neprozivam.:o(Jako ze bych se rozplyvala blahem ze jsem tehu a porad o tom mluvila.Mate to taky tak?Pkn den..

no ja jsem 21tt a pupek teda jeste nemam, jenom takove male brisko a kdybych uz necitila pohyby, tak taky ani nevim, ze jsem tehule. Neni a nebylo mi nic od zacatku, proste nic! Jen trochu vic spim, asi 9h denne, ani moc unavena nejsem, nic me neboli, proste pohoda. Jsem za to moc moc rada! Taky bych nerekla, ze to nejak prozivam, kdyz se nekdo zepta pokecame o mimi, ale nikomu to necpu, nad UTZ nebrecim, tesim se moc, to jo, ale nejsem z toho hotova.

Ahoj, já to taky tak do toho 32tt moc neprožívala, ale teď jak se to pomalu blíží, tak né že bych to prožívala, ale začínám se se strašně moc těšit. Jsem strašně nedočkavá. Už bych měla nejraději malou u sebe i když vím, že ještě musí trošku přibrat.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka