DOSTALA JSEM TOOOOOO:-))))

02.09.2008

ahoj holky, nadpis napovídá všemu. Měla jsem v neděli dostat menzes a ta nikde celou neděli. Říkala jsem si, dostanu to v pondělí ráno, prsa mě bolely už deset dní před termínem :!k: . Pondělí ráno nikde, odpoledne už sem brečela, s mužem řešila, co budeme dělat a tak a ona ta mrška jedna červená nakonec dorazila večer :s: ....ufffff....holky, já se dokonce i naučila modlit, že nechci být teď znovu těhotná, ať je těhotný někdo odsud, kdo se snaží :h: ..tak doufám, že to zabralo aspoň u některé.
Vím že se to tu moc nehodí, přát si mít menzes a ne miminko, ale doufám, že mě chápete a sdílíte se mnou radost :\x:

Ahojky Hani, to víš, že tu radost sdílím s Tebou...to je supééééééééééééér, že k naší Haničce přijela tetka z Červeného Kostelce :s:

at si prejes cokoliv, preju ti to taky :) MS asi neprichazela, protoze jsi se na to moc upjala a psychika udelala svoje :) tak hlavne, ze je vsechno v poradku :///: :a:

In reply to by lulisek

děkuji, beru anti, ale teď sem to měla tak, že jsem třeba vzala dva naráz, protože jsem zapoměla, tak jsem se bála, že by se tam nějaká hyperaktivní zbloudilá spermie zamotala a já měla za devět měsíců mimčo a rok a půl starou holčičku :jawdrop:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky