3D Ultrazvuk

01.09.2008

Tak dnes jsem 28+6, a odpoledne jsem byla v Podolí na 3D ultrazvuku. Nechápu, fakt nechápu, jak je to možný, že jsem viděla to, co jsem viděla. Fotky mám dvě, ale na obou ten náš miláček má u obličeje ručičku. Normálně mám pocit, že prasknu, jak jsem přecitlivělá. To bylo naše dítě... to, co mám na DVD a co mám nahrané v compu, to je naše dítě, které si lebedí u mě v bříšku. Má nádherných 1407 g, a je to pro mě to nejkrásnější dítko na světě :) Představte si, že on se i usmíval, čímž mě totálně dostal! Upustila jsem slzu... Sedím doma, koukám na to video, a řvu, protože tomu fakt nemůžu věřit. Je to naprosto úžasnej pocit, a mám pocit, že kdybych si o tom s manžou, který byl se mnou, nemohla popovídat, tak se udusím, jak jsem toho plná.
Vy víte, o čem mluvím, protože tohle musí pociťovat každá... :cc):
Pokud se zadaří, tak sem vložím nějaký obrázek...

Já jdu na 3D UTZ až ve čtrtek. A moc se s přítelem těšíme, chceme si nechat udělat fotešku i videjko... Kolik to tak stojí? nevíte náhodou někdo?

a přemýšlím, jak z toho videa udělat nějakou fotku. Asi budeme k tomu muset nahrát nějaký program, ať dělám co dělám, tak mi to nejde :( A tak strašně bych chtěla nějakou, co mi dr. neudělala... Dá se jich pár navíc vytáhnout, jen přijít na to jak :s: Ještě jsem to nedělala...

Ahojhky taky sem byla na 3D a přítel taky :r: Je to prostě nádhera.Ten náš zase otvíral pusinku a celou dobu se tam pěkně vrtěl.A když nahrával pan dr.srdíčko tak sme :r: znovu.I ted po pár týdnech se koukám na to video a mám slzičky.Moc gratuluji.Je to zážitek na celi život :\x:

fakt je to nádherný. Jo, já vím, už kolikrát jsem si říkala, že jsem asi úchylná, ale já bych malého už chtěla mít u sebe, hladit jeho tělíčko a líbat ručičky, nožičky... Musím to ještě 2,5 měsíce vydržet. A asi si to říkat i při porodu, co? Je to moje první mimi, některé holky měly porod v poho, někdo zase ne, ale na to teď nemyslím... Pak ho budu mít už u sebe...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka