Velikost bříška a potrat?

19.11.2007

Ahoj, ještě mám další dotaz..
Jsem ve 12+4 a mám fakt velké bříško, na to, že jsem tak málo..Všichni mě straší, že to budou dvojčátka, když je bříško tak velké, ale když jsem byla na prvním ulz v 9tt, tak mi řekli, že je tam ASI jedno..?!
A další věc, jsem fakt hloupá, ale hodně jsem četla, že do 12tt mohu potratit.. ale jak bych to zjistila, kdyz jdu k doktorce až tento týden? jsou nějaké příznaky? jako třeba, že bych začala krvácet nebo tak?

Děkuji.

ahojky, no ono se říká, že těch první 12 týdnů je rizikových, že se mimi nemusí uchytit. Asi bys to zjistila, že začneš krvácet nebo budeš mít asi veliký bolesti. Takže pokud nemáš žádný problémy, tak jsi určitě v pohodě. Já právě kvůli tomuhle riziku zatím nikomu neříkám, že jsem těhu, kdyby se náhodou něco stalo, ať to všechny nemrzí.

ahojky já mám taky veliký bříško a je to jeden pořádnej klučina .)) manžel si taky myslel že to jsou dvojčata ale pak sám na UZ viděl že je to jenom jeden klučík:)))

Ahojky, taky jsem měla bříško už od začátku! A každej večer, když jsem k tomu byla ještě nafouklá, vypadala jsem jak balon!
Neboj se ničeho, to je půl výhry :-)

Ahojky, já mám taky od začátku velké bříško, tak si z toho nic nedělej, je to u každé individuální. Na začátku to u mě taky vypadalo na dvojčátka, navíc je máme v rodině, ale potom už bylo jasně vidět, že je jen jedno ... Potrat by jsi jistě poznala, raději nad tím vůbec nepřemýšlej a zbytečně se nestresuj ...

Klid,já jsem ve 24.tt a zase naopak skoro žádné bříško nemám.To záleží na genech a dispozicích,to vůbec neřeš.
Potrat bys poznala.Říká se,že první měsíce jsou rizikovější,že na sebe máš dávat větší pozor,bo se mimčo vyvíjí a tak,ale kdybys krvácela,musíš rychle za doktorem.
Hlavně se zbytešně neboj,vše bude v pořádku,hodně odpočívej,jez jak máš chuť a celkově buď v pohodě!Držím pěstičky:)

brzo a taky si ze mě dělali ostatní srandu, že to budou dvojčátka. Ale už na začátku řekli, že tam je jedno mimčo a ve 12tt mi to na UZ potvrdili.
Růst bříška je individuální. Na některých těhulkách to nepoznáš ani v 6měsíci a na některých je to vidět už ve 3 :)
Každopádně jestli tam máš jedno, nebo dvě, hlavně ať je to zdravý :) Ale dej pak vědět, kolik jich máš :)
A s tím potratem říkají, že ten první trimestr je rizikový, že může dojít k potratu, ale nemusíš se bát, určitě bude všechno v pořádku a mimi bude zdravý. Já měla stejný obavy a pořád mám, protože o mimi můžeš přijít kdykoliv, psali že i do 28tt. Ale já věřím, že ten náš lenoch to všechno prospí až do porodu :))

Já nevím, ale myslím, že potrat bys rozhodně poznala!!! Ale fuj, nebudem se radši o tom bavit...

tak s tou velikosti briska muzes byt naprosto v klidu.By jsi mela videt me.:*)na fotce to tak nevypada,ale mam ho taky dost veliky.Ju a ta fotka u me je myslim taky z 12tt,takze bud v klidu.:*) Aspon vis,ze ho tam mas.:*D

Ahoj. Já mám zas malý bříško:(. Koukni do mýho deníčku. Ty dvojčata to klidně být můžou. Napoprvý se to vždycky nepozná. To jedno může být schovaný za tím druhým a není vidět.

In reply to by LucindaZ

ja bych chtela dve ale na vic si netroufam.Ani financne by to nebylo ruzovy.Taky bych se bala ze se nebudu moct plne venovat vice detem.V kazdym veku potrebuji neco jinyho.A vyuzivani starsich kusu k hlidani mladsich taky nevidim jako nejlepsi reseni.Ja jsem si tim prosla a nevim proc jsem se mela v desti starat o decko jako bych byla dospela.

In reply to by Boža

no,hlavne mamka byla těhotna taky na zimu, že to na ní nikdo neviděl a lidi si mysleli, že je to moje..a ona to sestřička..no a teď schovám na zimu bříško já..
Budu chodit s mamkou na procházky s kočárkama :)

In reply to by Zuzana.Picmouse

to já mám strach, že bych moc velkou radost asi neměla :( ale to je teď, když by to bylo jisté, tak by se nedalo nic dělat a měli bychom rovnou dvě najednou :) tatínek by chtěl dvojčátka, moc o tom mluví a pořád straší, že to mají v rodině a že to na něj vychází :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka