Holky..prosííím :Jakou tu matraci?Molitan a nebo kokos??

28.08.2008

Ahoj holky..prosím Vas jakou ste kupovali mimiskum matraci do postylky??Mam na vyber: Kokos-700kc a nebo za 350kč molitan.Tak nevim?? A kolik myslite ze budu potrebovat tech vlozek do porodnice??(balíku) Ja mam dva-sem chtela videt jaky jsou(SAMU) tak ani nevim kolik jjich pak budu potrebovat.Dekujuuuuu:o))

My máme kokos a pohanku....molitan nebrat....na tomhle nešetři...když už tak polokokos...at je to tvrdší....:-)

My jsme řešili taky matraci a nakonec jsme koupili tu nejdražší (takže doufám, že snad i nejlepší, jak nám v obchodě sdělili) - latexovou za 1350,- Mimi tam stráví opravdu hodně času, takže jsme zainvestovali a snad se mu tam bude dobře hajat :'zz):

Ahoj, rozhodně kokos. Molitan je moc měkký to se nedoporučuje. Nejlepší je polokokos nebo jak píšeš kokos. :a: Jo a spotřebovala jsem balík a půl Samu - ale my jsme tam pár vložek do začátku dostali jinak bych spotřebovala ty 2.

In reply to by Beruska.Janka

Jo tak to by mohlo stacit.Dyztak pak vyzenu manzela,aby je koupil,kdyby nestacili.Ale asi je budem dostavat v porodnici.si myslim:o)) Prosimte a kolik plinek tech malinkejch???Na zacatek?Dekuju..

In reply to by Cattly

Já jsem od začátku měla plínky větší ty s číslem 2. Ale pravda je, že ty 1 - ty nejmenší bych tak těch prvních 14 dnů uvítala, pak už rychle rostou tak ty 2. Tak ti radím kup si hned ty 2 - s tím že těch 14 dnů to bude trochu větší, a nebo v pohodě jenom jeden balík těch nejmenších a pak už ty větší. Ono je lepší když je to větší a volnější než když je jim to malí - to potom nejde pořádně zabalit a taky můžou být od těch plínek otlačené nožičky. Jo moje Nelinka byla 49cm a vážila 3120g.

In reply to by Beruska.Janka

Dekuju:o))moc. Tak ju.. ja práve budu kupovat na poukaz v lekarne plínky.Páč kosmetiku uz mam taky koupenou(Seba med) a osatni vecicky z lekarny taky. Tak si jeste muzu za 6400kc neco vybrat.Tak asi plinky.Nebo myslis ze treba uz mohla do zasoby naky ty nutrilony?Nebo tak??

In reply to by Cattly

No, když si projistotu koupíš Nutrilon pro ty nejmenší to kup Nutrilon Hypoalergenní (kdyby náhodou bylo mimi alergické na kravské mléko) tak určitě nic nezkazíš - přinejhorším ho pak někomu prodáš nebo jako já ( já jsem ho dala ségře - oni měli štěnátko tak pro toho pejska :) ) a rovnou si kup i flaštičku - doporučuji protikolikovou ( já měla od Dr.Browns ale to samé má i Avent). Myslím že pro jistotu to mít doma můžeš - a tu lahvičku pak můžeš využít později - jenom na ni koupíš savičku pro větší dítko a může být na čajík a nebo ji dáš někomu jako dárek. Ale do té výbavičky bych ji opravdu koupila i ten Nutrilonek. já jsem pak lítala po městě a scháněla tu lahvičku a nikde neměli a já byla úplně zoufalá co si počnu.... Ale pak jsem se zase rozkojila :)

já jsem koupila kokos-pohanka za 950,-,je pěkné pevná a na záda pro mimi lepší :one: . A porodnické vložky jsem si taky koupila jen dvoje :n: ,v porodnici jsem používala jejich a doma mi pak ty dva balíky nestačili a koupila jsem asi ještě 4,protože jsem se čistila 5 týdnů a ty vložky SAMU jsou lepší než vložky s lepítky,protože lépe větrají a na hojení je to dobré,kdyžto s lepítky a lepé sající-nepropustné jsou s igelitem a to se ti pipka zapotí... :///:

In reply to by Cattly

já bych ještě nakupovala, ale zase si říkám že je to zbytečný, když už toho máme tolik, ale láká to :usmev:
Mi jsme pokupovali hned od začátku průběžně, protože potom najednou by z toho vylezla asi pěkná sumička.
Já jsem se teď ptala Mirči, co do tich Vánoc budem dělat a prej souložit :bab:
...Handulka...

In reply to by Handulka

No to mas pravdu:o)) Ale urco stejne budem kupovat i do tech vanoc:o))Neda nam to.to nekoupit:o))
Soulozit??Dobrej napad..ovsem jestli se mi teda bude chtit:o))S tim pupkem sem rada ze se jakz takz prevalim z boku na bok.:o))

Díííííííííííííky!!Ja sem si to myslela:o)) Ta bude asi fakt lepsi. !!!!!! Pro toho drobka jen to nejlepsi-ma celej zivot pred sebou,tak ho nemusi zacinat tim ze se spatne vyspí:o))Dekuju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jo a nemate NAHODOU :o) nektera seznam všech věcí co je treba pro mimi?????

Věroušek

Ja mam matraci kokos-molitam-pohanka. Stala kolem 800kc i s postovnym.

Ahoj, já mám kokos-molitan-pohanka, ta mi byla doporučena jako nej, molitan samotný je pro malé miminko moc měkký, takže bych volila v tvém případě ten kokos.

my jsme kupovali pro prcka kokosovou s kombinací molitanu a nebyla drahá,stála něco málo přes 800kč.objednávala jsem jí na internetu k postýlce.

Ahoj, no nejlepe je kombinace kokos - molitan...ale pokud mas na vyber jen tohle, tak radeji kokos, prilis mekke miminkum neprospiva :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky