A mame pripravene dalsi vecicky

28.08.2008

Vyzehleno a uklizeno. Jeste dneska sezenu mala raminka a dam i bundy a kombinezy do skrini. Taky sem sehnala prouteny kosik a mame hraci deku. Jsem z toho vseho moc stastna :qu: uz aby byla mala venku :||):

tééééééééda malá se bude mít jako v bavlnce, těch oblečků no to bude malá modelka, pokaždé v něčem jiném :!k: :!k: :!k: :one:

In reply to by Věroušek

ono v zimě je to jiné než v létě, to i víc těch věcí využiješ protože než to prádlo uschne tak máš další dvě pračky... v létě je to jiné, to i ráda peru, pověsím a je to během dne suché :!k: :!k: :!k:

Věroušek

In reply to by Macinka2

Jj prat v lete je nadhera. Clovek to povesi ven a krasne to voni a je to hnedka suche. Ale v zime je to na prd a rekla bych, ze to pradlo i z toho domaciho suseni divne voni. Sice ma clovek doma peknej vlhkej vzduch ale stejne je to divne

Ahoj, no to je krásný!!!!!! Ale teď mám dilema,protože máš tolik bundiček,já mám jen jeden teplý kabátek a kombinézku :-( no tak podle potřeb budu dokupovat, když už to díky tobě umím :s: :s: :s:

Věroušek

In reply to by Pavule

Dekuji :k: Ale se mnou to nesrovnavej. Ja jsem blazen a mam toho fakt asi hodne. Ale za ty penize neber to. Prodat se to da potom vzdycky.

Věroušek

In reply to by sarka blahova

No dalo mi to zabrat strasne. Vcera jsem stala ctyri hodiny u zehleni a otekla mi lytka tak moc az mi cela popraskala. Mam je ted samou strii :( No a jinak toho mam asi spooooutu ale to neva. Jeste mam dve hromady veci co asi ani do skrinek nedam :s:

In reply to by Věroušek

koukala jsem že máš termín porodu po mě.Strie já už neřeším,sice je nemam na lýtkách ale na stehnech zadku a dole na bříšku. :00: :r: alespon budeš mít princeznu načančanou,tos všechno kupovala?

Ahoj, tak koukám kolik věciček máš připravených. Moc hezký.....Tak ti přeji, ať tu malou princeznu máš už u sebe a dělá ti radost.
Hezký den Ti přeju
Lucka :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka