Sobota

19.11.2007

Ahoj holky, tak jsem tu docela dlouho nebyla. Ve čtvrtek a pátek mi nešel internet a v sobotu jsem měla velký den. Porodila mi kamarádka. Ještě jsem malou Karolínku neviděla, ale určitě bude nádherná. Míša je z ní unešená. :o) No, ale taky jsme si s manželem přivezli naše miminko - psí. Teď zrovna spinká, dám vám sem nějaké foto. Je slaďoučká. :o) Úplně jsem přestala 24 hodin denně myslet na moje mimi, jak mě zabaví. Už jsem upekla perníčky na vánoce, tak jen nazdobit a jeden druh mam za sebou. :o) A jakej víkend jste měly vy?

Ten je krásnej, ale štěňátka jsou všichni krásní a trošku mi připomíná našeho psa, když byla jako štěně.

Copak je to za rasu? Russel terier? My bysme takovýho chtěli, ale máme malej byt pro tři lidi a ptáčka, natož ještě pro pejska. No, snad nám to ale jednou vyjde. Přítel říká, že bysme si pejska pořídili, když by mimču byl tak rok a půl, tak uvidíme..

In reply to by marthy1

Jo, jo. Jack russel terier. Majitel nám ho vezl až z Beskyd do Prahy a my pak do Plzně. Byla úplně vyřízená. :o) My jsme zvyklí na psi. Naši mají ohaře a manžel měl pitbula, tak nám to chybělo. My máme 3+1, takže místa je dost. I když tenhle špunt by se vešel i kdybychom bydleli v kumbálu. :o)

To je krasny mimi ale premyslela jsi nad tim kdo ho bude vencit az se ti narodi tvoje mimi?Ja mam fretku,ta se vencit nemusi.Ale uz ted vim ze to taky nebude jednoduchy.Mysak si totiz dela narok na naprosto vsechny hracky co se tady kdy obevili.Mela jsem dost plysaku a nenechal me ani jednoho.To bude boj.

In reply to by terčula

Tak to je dobre ze jste nad tim uz premysleli.Kamaradka psa ma a ted kdyz ma decko bych rekla ze ji prekazi.Ono to totiz vzdycky nejde tak jak si to clovek vysni.Ja bych to osobne resit nechtela ale od niceho te nechci zrazovat,to v zadnym pripade.Pejsek je to moc hezkej.Jak mu budete rikat?Sezname?:-DDD

In reply to by terčula

Prala bych ti aby ti ten elan dlouho vydrzel.Ja mam pejsky rada le vim ze to venceni by byl velkej problem.Proto mame fretaka jenze s nim to taky neni jednoduchy.Kazdy zviratko ma svi pro a proti.Ted me roznosil granule po cele kuchyni,asi mu pudu slapnout za krcek:-D

In reply to by Zuzana.Picmouse

to my máme období kousání. Jsem zvědavá, co všechno rozcupuje. Elán musí být. Bez něj bychom se trápili my i pejsek. Venčení se nebojim. S našim blbounem jsem se bála, protože ho neutáhnu a když se srazil s nějakým pejskem, tak to byla katastrofa. Ale jinak mi nic nevadilo. Spíš jsem byla ráda, že jsem se dostala do lesa. Já se spíš bojim, jak na tom bude, až půjdu po mateřský do práce a bude tu několik hodin sám.

ta je roztomilá my už mame taky vybraný chlupatý mimi teda zatim jen manu a tatika jeste na tom musí zapracovat taky se moc těšíííím hlavně kocour bude štěstim bez sebe :o))

No ta je nádherná!!!!Opravdu krásná.A holčička je nejlepší-silnější vítězí:)Až budeš mít fotky miminka,tak je sem šupni:)
Já měla víkend plný oslav,tak teď odpočívám:) a vařit budu jen rizoto,tak se moc nenadřu:))
Tys už dělala perníčky?
Tak si užívej se psí slečnou,mimochodem,co je to za rasu?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka