co pred materskou

28.08.2008

Ahoj, potrebuju poradit. 10.9. me chce dat moje Dr. na materskou. Co vsechno musim predtim zaridit? Myslim v praci a tak. A mam si zazadat o dovolenou pred materskou? A domluvit se na tom s Dr.? Vubec nevim, netusim.... Dekuju za jakoukoliv odpoved :)

dovolená se vybírá spíše po mateřské, tedy po těch 28týdnech, co na ní budeš doma. Dovolenou Ti v žádném případě neproplácí, jakoby na ní nastupuješ, ale to už normálně pobíráš i rodičovský příspěvek od sociálky. Pa pa Moni

ahoj, dr. ti dá formulář, kterej doneseš na personální, dovolenou si můžeš "vybrat" po skončení mateřské-28týdnů, klidně v době, kdy budeš na rodičovské, to ti tu dovolenou proplatí, na personálním v práci ti to řeknou

No mě zbylo před mateřskou 7 dní dovolený, který mi musí proplatit. Co se týče toho, že by sis dovču vybrala je to tak, že MD natupuješ v rozmezí 6-8 týdnů před porodem, tak si to rozplánovat tak abys to stihla vybrat ještě před tím, než to bude těch 6 týdnů. Nebo si jí nech proplatit...záleží na tobě.

ahoj,mě to teprve čeká,ale taky vůbec netušim :n: .O tu dovolenou před mateřskou si zažádat můžeš.Mě zbývá ještě dobrých 14 dní a taky si je chci vybrat těsně před abych si to celé prodloužila.Užívej si těhu,zatim papa :a:

In reply to by míninka

prave, jen nevim jestli se bude dat domluvit s Dr., ze bych chtela jeste pred materskou na dovcu nebo jak se to ma delat...jestli ji mam zavolat a zeptat se ji na to.... kazdopadne dekuju za odpoved :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky