Krásné ráno děvčátka,

28.08.2008

u nás je zase nádherně a už teď je i teplo, to bude zasejc dneska hic.... :O Ani nevím co budeme dneska vyvádět....dopoledne se asi půjdeme kouknout do měsa a odpoledne půjdu nejspíš se psem a dětma na velkou procházku do lesa....ještě uvidim podle malýho...A co vy, co máte dneska v plánu?

Ahoj Kettynko, u nás od rána vykukuje sluníčko, tak je to paráda :\x: Až mi náš marůdek usne, tak vyžehlím a odpoledne se půjdeme podívat do parku na stromy :/;x: Kristýnku začly mooooc fascinovat :s:

u nas je taky nadherne,netradicne peru a peru,prevlikla sem vsechny postylky,tak budeme mit vecer vonavo :\x: ....no a odpoledne nekam ven,neco udelat na zahrade a prochazka....

berunko tak ja to mam jasny, dopiju kafe a jdu na to, mam tu bordel jak v tanku a za hodinu a pul cca prijede kamaradka se svoji holcickou.. prijede malymu nevesta. Takzeeeeeeeeeeeee musim UKLIZET AUUUUUUUUUUUUUUUU :D chtela jsem jeste upect aspon babovku ale asi to nestihnu. Mimochodem nase nevesta je o dva mesice mladsi a uz vazi vic nez matysek.. to je nejaky divny, mam nejmensi miminko na svete :s: :s: :s: Ale pani doktorka vcera rikala ze je krasne, paradne roste a pry vypada ze bude moc inteligentni, protoze umi bajecne komunikovat.. Tak jsem se zas vcera nosila jako pávice :h: :h: :h:

Ahojky Kettynko, tady to u nás dneska nevypadá s počasím moc fajn, ale taky se půjdu projít do města...jinak zatím nic jiného v plánu nemám :n:

:a: ahoj tak já bych měla v plánu dneska rodit ale myslím že mi to zase nevýjde :n: . Takže vážně, vůbec nevím co budu dělat, doma uklizeno a nikdo mě už s břichem nechce vidět :( . Takže dopoledne asi strávím tady a uvařím oběd :hu: , najíme se pak si půjdem schrupnout :'zz): a odpoledne půjdu s kačenkou na dětské hřiště :dance: . No do lesa bych taky šla :one: Vendula

In reply to by Vendula28

Ahojky teto, co ty tady takhle po ránu?Jojo, ani nevíš jak bych ti to přála abys rodila...už se těším až uvidim Lukáška :e): .....no, já ještě s tím lesem uvidim, Kája možná bude chtít zase na houpačky a tak asi půjdeme tam....jak říkám, od tý doby co mám děti si můžu plánovat co chci... :!k: :!k: :!k:

In reply to by kettynka

:( no nemám co dělat tak sedím tady. Kačenka je venku na zahradě se psama a dědou, televize mě nebaví. Jů ale teď jsem si vzpomněla že bych měla jít do knihovny bo už máme upomínku, ale asi to nechám na odpoledne.Vendula

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka