tak o vikendu se stehujem..mate nekdo nejake rady??

27.08.2008

Ahojky holky moje, mate nekdo nejake rady a typy jak to stehovani prezit?A jak balit? co balit jako prvni atd?Nikdy jsem se nestehovala..a mam z toho strach..ale uz se tesim az budem bydlet :)

Vsem vam holky mooooc dekuji, chtela jsem to davat do pytlu ale krabice me taky napadli a tak to dam radsi do tech krabic .. a dik za napad si to popsat to me vubec nenapadlo bude to pak snazsi vybalovani :) takze vsem diky moooc :) jste jednicky :one:

Když jsme se stěhovali,nic jsme neměli a byli jsme z toho hotoví.Teď bych mřela.No poradím,ať pomalinku balíš,co nepoužíváte,třeba lyže ;) ,a nakonec to co máte denně v ruce.Každopádně přeji hodně štěstí v novém domově! :\x:

ahojky Sandro,tak ja ti to nezavidim.....je to hrozny,ale my se taky asi bedeme stehovat a to daleko......Ja jsem byt stehovala uz 2x no mazec.Proste tolik veci co clovek ma doma :00: no nic musim se jit venovat terince prijdu pozdeji.

My se stěhovali v květnu a na dloooouho mi to stačilo :) Ale určitě začni s věcma, který tolik nepoužíváš, doporučuji použít krabice - já do nich skládala i oblečení a bylo to super, není to tak zmamlaný a je to rychlý :-) A taky doporučuju vše popsat !!!!! Páč pak když máš něco najít, tak je to sranda. :-D Jo a určitě začni hned, protože se to dá snažší, než to je..ale musím říct, že balení jde rychleji než vybalování! Tak ať to v pohodě zvládnete a v novém bytečku se Vám dobře žije! ;) :h:

chce to hodne krabic a popisovat, co do tech krabic davas, abys pak nemusela vsechno hledat. A postup, to nevim, ja zacala u obleceni a koncila kuchyni aby ty krehky veci byli navrchu.... nevim, kazdy asi ma jiny system... pak jsou vyborny ty vakuove pytle, narves do nich co se da a vysajes vzduch a nezaberou tolik mista. jestli stehujete i nabytek, tak nejake folie aby se neposkrabal, tak ho obalit, hlavne rohy. Jo a velkou davku nervu a trpelivosti :)

ahoj začni už ted balit at toho nemate hodně zabal ssi věci nadobi a tak at o vikendu to tam jenom svezete

Jůů ahojky Kikatko.tak já mám jednu radu.Raději vyhořet než se stěhovat :///: :///: :///: my se naštěstí teda stěhovaly jeen jednou z podnajmu do statního a to jsme nic pomalu neměly a už tak jsem z toho byla na nervy vlůbec si neumím představit se ted stěhovat fuj až mi z toho zle zabylo,ale na balení neni nikdy brzo takže už bych teda balila a první nejspíš to co se až tak nepoužívá nebo není na denní použití a sklo a nějaké hadry klepe vám to na dveře takže je to uplně jedno.Tak hl.opřeji at se vám v novém hnízdečku líbí a daří a at se rozrůstáíte :||): :one: :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka