Maminky dotaz - ublinkávání!!!!

27.08.2008

Ahoj všem maminkám.
mám dotaz, dnes je našemu matouškovi 10 dní a téměř po každém jídle ublinkává mlíčko. Je to normální? Dnes ráno jsme se probudili a poblinkal se docela dost, měl plmou pusinku sraženého mlíčka. Tak se bojím, aby mu něco nebylo. jinak ale nepláče, pěkně saje, možná že se právě vždycky přepapá a pak musí něco ven, co myslíte? Děkuji za odpovědi. :a:

ahojky, to nic neni, to je normalka, nasi kaje je 6 mesicu a dela to porad :) jestli dobre pribira, tak se tim vubec netrap. ;) :a:

Ahojky!!! Ničeho se neboj, je to normální. Naše drnduška neví, kdy má dost, sosá a sosá a když se přejí, tak se poblinká taky - i když je ukázkově odříhaná. Jestli ti malej dobře jí, nepláče a přibírá, tak si s tím hlavu vůbec nelámej - jak mají ten svůj sací reflex, tak sajou a sajou a sami neví, kdy mají dost

aHOJKY!!!!!!!!! :D
Buď klidná,mě to dělala jak malá,tak teď Milánek. :k:
Má už přes 5,30 takže rozhodně nestráda a to řekla
doktorka je hlavní. :w: Pije hltavě a pak prostě potřebuje
něco ven a nic se neděje....někdy se neodkrkne tak jak
má a vzduch taky něco vyžene. :w: Není ještě vyvynutá ta záklopka,
tak to jde někdy zpátky.Stačí malý prdík,zatlačení a mlíčko jde
zpátky a třeba i natrávené po hodince nebo dvou a proto je i trošku
sražené,jako-by tvaroh!Měj se hezky pa pa!!!! :a: :a: :a:

ahojky,zrovna vcera jsem to tady resila.....terinka uz od narozeni silene moc zvraci prevlikam ji i 5x denne no sileny.Je to pry spatnou zaklopkou v jicnu melo by se to upravit,ale kdy nevim.....a taky tim,ze casto pije,takze se preji.Pokud pribiva na vaze neni to nic vaznyho.

Hodně miminek ublinkne po jídle - je to jídlo, co zbylo v jícnu a nevešlo se do žaludku :) Mě to dělá ještě na 3 a půl měsíci... pokud prospívá a neblinká nějak zásadně hodně, tak to neřeš...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka