3. ovu

20.08.2008

Poznala jsem jí bez ovu testů! Hlen bílkový, čípek se otevřel.. BBT teda pro mě nejsou, podle nich poznám prd. A časově to taky odpovídalo. Trošku mě bolel podbřišek. V noci, jak jinak a sexík včera večer taky nebyl nejpříjemnější.. jako každou ovu. Ale dalo se to.. Doma je všechno v pořádku, miláček je k sežrání.. ráno, než šel do práce mi šeptal (po přefiknutí.. - prý musel, prý to nešlo rozdejchat..:-D), že se mnou moc chce dítě. Že ho nikdy s nikým nechtěl, ale se mnou ho fakt chce.. ať kecá, nebo ne, bylo to nádherný vyznání lásky.. No, já jdu ještě nachvíli pracovat a pak už pohov! JO, pohov, vlastně dneska mám asi přesčas.. chjo!

Ahojky,
já si poslední měsíc nehlídala ovu dny a dnes jsem cca 6.týdnu, teda jestli to nejsou jen hormony. MS se měla dostavit před 13cti dny.

In reply to by Jana Kulhánková

Asi jsem, mám 14 dnů spoždění, dělala jsem si 6 těhu testů, 5 jich mělo už 2 silné čárky.
Zítra se dovim, jak na tom opravdu jsem.
Neni mi ani špatně, jen na začátku sem měla pocit na zvracení. Teď je to v pohodě, až na to že jsem unavená, ale to může být tím počasím.
Ale snad to neni způsobeno práškama na štítnou žlázu a na pročištění ledvin.
Jinak, jak holky píšou, že ráno prozvrací, mě se to netýká. nebo až se to dovim od doktora, bude to úplně jinak a taky budu zvracet.

In reply to by klara2

Šťastná to Klárka!
Mě gynda preventivka čeká 2. září. Jsem zvědavá, jestli to už budu mít. Graf mi říká, že to mám dostat už 31.8. (kvůli dřívější ovu). Rozhodně jestli to dostanu, chci rozbor krve na hormony a doporučení na spermiogram.. nechci čekat rok, než se začne něco řešit. To, jestli jsme v pořádku můžu vědět hned, ne?
Držím pěsti u doktora a napiš..

In reply to by klara2

No a zvracíš, když to máš už potvrzené, jak si slibovala? Já jsem asi nemocná. Bolí mě hlava a měla jsem teplotu.. snad to nic nebude (těhu to není, jsem 3. - 5. den po ovu). Neberu prášky, takže se hodně modlím, aby to přešlo.. třeba blázní progesteron, možná je to nachlazení.. vím já.. já už nic nechápu..
Ale Tvoje těhu mě těší a samozřejmě závidím, jako každé, kdo tu je těhu. A jen tak pro zajímavost: Je tu 115 snažilek. Tzn., že statisticky z nás otěhodní asi 17 - 23 slečen. Nic moc..

In reply to by klara2

To si nemyslím, že je to vsugerovaný. Každá to má jiný. Zvracení a kolostrum se vsugerovat nedá.. ostatnímu bych věřila. Jo a asi i bolest hlavy a zad se nedá předstírat.. vlastně ani bolest prsou.. ale chuť na všechno možný, pálení žáhy nebo takový ty jakoby.. tomu věřím. Mě hlava bolí často.. po ovulaci a teď taky.. od dopoledne. Normálně jsem zdrhla z práce a spala 4 hodiny! A hlava mě bolí furt.. ale trochu odpočatá jsem taky.. věřila bych i tomu, že to je vsugerovaný, ale dneska se mi na testu ukázala slabá čárka, slabounká, ale v podstatě po pár minutách.. čučela jsem na to.. tak teď už jen počkám, jestli bude sílit, nebo zmizí.. pořád je to týden po ovu a to není nic jistého. To může být taky vsugerovaný..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky