Antikoncepce

26.08.2008

Tak nikdo mi skoro neodepsal na můj předešlí příspšvěk.Ale mám ještě jednu otázku : PO JAK DLOUHÉ DOBĚ SNAŽENÍ JSTE OTĚHOTNĚLI PO VYSAZENÍ PRÁŠKŮ?

poslední platíčko jsem dobrala ke konci prosince 2007 a v půli května byla poslední menstruace....Takže skoro 5měsíců....ale pravda, nijak jsme to nehrotili a veheméntně se nesnažili.Prostě jsme to brali tak, že když to příjde tak to příjde. :ww:

ahojky po 13 měsícich, ale jistě by to bylo hned, nebot u mně neprobihala ovulace a zjistilo se to až po roce...dostala sem na to prašky a sem těhu hned ten měsíc

Ahojky! Nám se to podařilo hned druhý měsíc. Původně jsem chtěla vysadit prášky dřív (aby se tělo "očistilo"), ale má doktorka (mimochodem dobrá známá) mi to vyvrátila, že to není dobrý postup. Že právě antikoncepce organismus zpravidelní a tím i nabudí a nachystá. A ono to tak fakt bylo. Ale samozřejmě je to indivindi! Hodně štěstí.

Tak se dívám,že většina vás otěhotněla tak do půl roku.Já už jednou těhu byla ale endopadlo to bohužel.A to jsem předtím rok před snažením nebrala prášky,pak se do mě přítel asi tak 2 udělal ten měsíc,že jsem si řekli,že zkusíme a hend jsem byla.Tak ani nevím jak ldouho to teď bude trvat :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka