Tak dneska končím 28tt

26.08.2008

Příští týden, 1.9., jdu do podolí na 3D ultrazvuk, a jsem fááákt moc zvědavá. Kamarádka měla krásnou fotku, malý tam vypadal přesně jako po narození, takže ještě u ní v bříšku jsme věděli, komu je podobný.
Tak jen aby bylo všecičko v pořádku. Když tady někdy pročítám ty smutné příběhy, běhá mi mráz po zádech, co se může ke konci těhu stát. Člověk pak přemýšlí, jestli ta informovanost, kterou nám ten net poskytuje, je vůbec dobrá, ne? Ale já jsem šťastná, zatím je vše v pohodě, a já se cítím skvěle. Přála bych všem těhulkám, aby všechno probíhalo skvěle a ony si brzy pochovaly ten svůj pokládek, co nosily pod srdíčkem :h:

Ahojky, já taky dneska končím 28 týden, to to letí viď? :s: Na 3D jsem byla ve 25 týdnu a je to úžasný, máme i nahrávku, sice jen 2,5 minuta, ale i to stačí!!!!Tak si to hezky užij! :a:

In reply to by renatamu

No opravdu to letí :j) Zpočátku jsem si říkala, že se toho konce ani snad nedočkám, člověk se furt bojí... Koukala jsem, že jsi z Kolína. Tam jsem si byla u Caltů vybrat kočárek, mám ho zarezervovaný ;) Určitě to taky znáš. jeli jsme tam z Prahy, protože měli ohromně příjemný přístup už po mailech, takže jsme neváhali, a dali na doporučení. Spusta našich známých a kamarádů tam nakupuje.
Na ten ultrazvuk se fakt těším. Já mám zatím dle MS i UTZ stále stejný datum porodu, a to 18.11.08. Tak jsem na to zvědavá, jak to bude probíhat. Jsem registrovaá v Podolí, ale tak 5 dní po mém termínu mají začít s malováním, takže mě upozornili, že je mmožné, že si tam ani neškrtnu. No, nebudu se tím stresovat, nějak to dopadne.
Tak hodně štěstíčka :a: :k:

In reply to by Lékor

Ahojky, no já nejsem přímo z Kolína, ale z vesnice u Kolína a ten obchůdek mi vůbec nic neříká :n: . Já se taky od začátku bojím. Naše miminko je vymodlené a pořád se bojím, aby se něco nestalo. Já když to tady na těch stránkách čtu, tak mi běhá mráz po zádech. Někdy je snad lepší to nečíst. Užij si hezky ultrazvuk, je to fakt zážitek! Já mám termín podle MS 18.11.08 a podle utz 10.11.2008, tak uvidím, jak na tom budeme na utz ve 30 týdnu. Přeji Ti, ať stihneš porodit, než se začne malovat :s: ! Jinak to budete muset zmáknout doma :s: :s: :s: Opratruj Vás a hlavně, ať jste v pořádku! Pa pa :a:

In reply to by renatamu

ahááá, tak já myslela, že to je profláknutý obchůdek ;) No, jukni na www.kocarky.cz, najdeš tam strašně moc věciček. My jsme tam byli, ohromně se o nás postarali. Ani na mě nebylo vidět, že jsem těhu, jen jsem chytla kočárek za rukojeť, a už byl u nás, jestli může nějak poradit. A fakt se nám věnovali. Je tam i spousta jiných věcí než jen kočárky.
Ti teda řeknu, tak jsem si říkala, že bych to tady neměla číst, fakt se mi hrnou i slzy do očí :\\: , a člověk se fakt bojí čím dál víc. Každé píchnutí pak vnímáš jinak. Ale asi je lepší se pozorovat.
Jaké jsi měla doteď těhu? Mně bylo jen blbě do konce 4. měsíce, jinak zatím - ťukám na zuby - všechno v pohodě .
No sama jsem zvědavá, jestli budu rodit v Podolí, nebo ne. Když už tam od začátku chodím, tak bych docela ráda, už jsem si na tu porodnici zvykla. Ale kdyby to nešlo, tak je tady spousta jinejch porodnic. Kde budeš ty?
Tak hlavně ať je všechno v pořádku :w: :w: :k: :k: :k:

In reply to by Lékor

Ahojky, tak mě bylo blbě asi do 8 týdne, od 7 týdne jsem zůstala doma, měla jsem za sebou loni mimoděložní těhu a další operaci kvůli rakovině děložního čípku. No a ve vlaku mi bylo špatně, tak jsem zlstala doma hned. A najednou to ustoupilo postupně, ale nezvracela jsem, jen jsem se musela hodně nutit do jídla. Rodit budu asi v Čáslavi, 2x mě tam loni operovali, tak to asi nechám na nich. A hlavně primář je můj ošetřující lékař. Já si taky říkám, že bych to tu nšmala číst, jsem pak vystrašená víc, než opravdu jsem. Fakt se o mrňouska moc bojím, tak musíme věřit, že vše dobře dopadne. Moc Ti držím pěsti! Pa :w: :w: :w: :a:

In reply to by Lékor

Snad všechno dobře dopadne. Jestli mi někdo řekne, že je těhu nejlkrásnější období ženský, tak ať padnu. Jako je, to je pravda, ale pořád je čeho se bát, nejdřív aby nebylo zamklé těhu, pak potratu, různé testy a odběry a nakonec aby porod dopadl dobře a vykouklo na svět zdravé miminko. Už bych ho (jí) chtěla mít u sebe :cc): ! Držím Ti pěsti, ať jste zdravoučký. Nechali jste si říct, co to bude? A to je Vaše první miminko?

In reply to by renatamu

Tak já to taky považuju za krásné období, ale také za období nehorázného a nepřetržitého strachu. Furt je čeho se bát. A když tady čtu ty příběhy... Nebo co občas přede mnou někdo vypustí z pusy....
Zrovna teď jsem si musela k tomu notebooku skoro lehnout na záda, malej mi zase leze do žeber :s:
Pro mě je to prvnímimi, manža má z prvního manželství dceru. No a už z praktického hlediska jsme si nechali říct, co to bude. Chtěla jsem nakupovat už určité věci. A ségra aby věděla, po kom mi má dát věci, ona má páreček :) Takže už skoro 2 měsíce víme, že to bude kluk. Strašně se na něj těšíme, oba jsme si chlapečka moc přáli.

hezky si to uzijte, opravdu je to skvely videt mimi jeste pred porodem, ten nas milacek je uz ted podobnej manzelovi, tak jsem na nej zvedava.... :) krasny zazitek, papa

In reply to by lulisek

:k: Já ti nevím, ale tak nějak od těch prvních ultrazvuků mám pocit, že ten náš prcek bude také celý po manžovi :j) Tak jsem opravdu moc napnutá. Jdeme na to oba dva, manža je také zvědavý, tak uvidíme, jeslti se nám malej ukáže. Kdyby byl tak čiperný jako je doteď, tak by z toho něco mohlo být.
Díky a také přeju hodně štěstíčka a zdravíčka :cc): :w:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka