Bubáček :-))

25.08.2008

Ahoj holky,
po týdnu se hlásím jako spokojená mamina.
Včera jsme se s Bubáčkem vrátili z porodnice, narodil se v pondělí v 9.30 a je přesně takový jakého jsem si vysnila...tmavovlasý, okatý, jenom trošku žlutější :s:
Ještě druhý den po porodu jsem tvrdila "nikdy víc"...no, to už je dávno :ww:
Kontrakce mi začaly kolem půlnoci, ještě jsem to tu s holkama probírala, a kolem půl šesté jsme vyrazili. Nebyly moc pravidelné, ale interval se z 12 - 15min stáhl na 7-4min, tak jsem si řekla, že to zkusíme. Sice se bolest stupňovala, ale ještě to nebylo tak hrozné, aby se to nedalo rozchodit.
Po prohlídce zjistili, že jsem otevřená na 8cm, trošku se divili, protože jsem ještě pořád měla dobrou náladu.
Ne tak po klystýru, kdy to kur...hodně zesílilo a to už i můj přítel bledl. Po půl hodině ve sprše na mě přišlo tlačení a během zhruba deseti kontrakcí na sále (ale to je můj odhad, přesně nevím)byl Kájošek venku...řádně jsem se natrhla...ale bylo mi to úúúúplně jedno :P (ne tak teď, kdy si na to nemůžu pořádně sednout :) )
Šlo to rychle, bolelo to, ale jak říkáte vy všechny...stálo to za to :c:

moc gratuluju!taky jsem ten den a následující říkala,že už nikdy víc,ale třetí den jsem změnila názpor,že to ještě jednou vydržím!!! :!k:

Theo, moc gratuluji a preji hodne stesti a hlavne at miminko hezky roste, je zdrave a moc te nezlobi. Urcite je to fesak ;).

pa a opatruj se, m

moooooc gratuluji a přeji jen a jen to nejlepší :k: :k: :k: :k: :k: :\x: :qu: :\x: :qu: :\x: :qu: :\x: :qu: :\x: :qu: :\x: :qu:

Moc gratuluji k mimískovi a přeji hlavně zdravíčko :k: ať hezky roste a nezlobí :cc):
Já jsem po porodu taky říkala, že podruhý už neee, ale dnes mi je jasný, že až na mě Kristýnka jednou hodí očko, že by chtěla sourozenečka, ráda jí vyhovím :c:

jeeee nazdareeek maminkooo :-)......no tak mooooc mocinky gratuluju :k: :h: a hlavne hoooodne zdravicka a stesticka :k: a Kajoskovi pohlazeni :k:

Jejda, gratuluji k bubáčkovi :cc): :cc): Kájoškovi, hlavně ať jste oba v pořádku a malej roste jak z vody (nebo z mlíka?)... a tak trochu i závidím, já už chci takyyyyy.... ;) :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka