jen sem vlezu a už mám sklidnit hormón

ivka222
24.08.2008

někde se stala chyba.že bych jich měla nadbytek :s: :s: :s: :s:

janka.82

Ahoj děvčátka :a: :a: :a: Ivet, diskuzi jsem četla- no, co mám na to říct :n: :n: :n: :!k: :!k: :!k: :!k: :!k: :!k: :!k: :!k: :!k:

In reply to by Monča K.

Čuuuus :00: Vypadá to bledě :n: . Malá má ty očka čím dál, tím horší :§) . Asi s ní budu muset jít zítra znova k doktorovi. Bobeček, měla je dneska ráno tak zahnisané, že jí nešly otevřít oči :n: , bobek :r: . Na procházky s níchodím, to snad nevadí. Ale je to infekční, tak nechci aby to chytli vaši miláčci.
Koukala jsem na ty holky, které na ten srázek jedou (ještě s nadšením, to jsem nevěděla, že nepojedem ://: ) a Berušku07 znám od vidění :///: , sem tam jí potkávám.

In reply to by ivka222

To je ...... :00: :00: :00: raději nebudu psát co nebo se toho zase někdo chytí a dostanu nakládačku i já :s: . Já nevěděla, že jsi paní učitelka :s:
A neřeš to, zastala ses správně, to ta dotyčná osoba má dost ://:

In reply to by ivka222

Jojo je dobře, až na to, že mám mezi víčkama sirky, abych vůbec mohla fungovat :00: . Malá od pěti nespala :n: , tak jsem dneska svěží ://: :s: . A co Jurášek, jak se spinkalo?

In reply to by ivka222

tak to mi problém nedělá :///: , přítel mi říká, že bych mohla být medvěd :s: . když mi to malá dovolí, tak si jdu někdy zdřímnout s ní. Ale je pravda, že je to málokdy, v poslední době to využívám na úklid nebo na prádlo ://: .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky