Spánek novorozeněte

23.08.2008

Ahoj maminky,máme doma 3 týdenní uzlík :/;x: a zdá se nám,že málo spinká.Máme spočteno ,že denně naspí max.15-16h.tím myslím během 24h.co naspí mezi tím je jen tak po 15min.nevíte kolik má takový človíček naspat? :cc): dr.mi řekla že se to upraví :§) děkujííí :k:

my budeme mít v pondělí ukončené 4týdny a kdyby ho netrápily koliky a prdíky tak vnoci naspí tak dvakrát po 4hodinách a už se mi stalo že spal skoro 6hodin v kuse :c: a dopoledne max.spí tak hodku či dvě...a to vstáváme kolem osmé.A odpoledne děsně nepravidelně...takže jseš ještě o.k. :///: neboj taky doufám že malej si to časem srovná..takhle nevím kdy jít spát taky...a kdy né :00: jerabina

Luci to se spraví, my jsme do 6.t měli hektické dny i noci. pak jak by utlo a malý si upravil režim podle sebe. Ať se Vám daří, Pá :k: :a:

já teda nevím, kolik by mělo miminko spát, snad se to ani říct nedá, každé je jiné a dělá si co chce, ale malá asi od měsíce přes den nespala vůbec :00: :00: :00: zato spala celou noc, no a pak se to změnilo asi ve 2 měsících, to mi zase přišlo že má spavou nemoc a spala pořád. Já bych to moc neřešila, každé miminko si jede, jak se mu nejvíc líbí a podle sebe, když se mu spát nechce tak nespí a když jo, tak spí :s: :s: :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky